Yle Kuvapalvelu
16:10 - 15.10.2021 / viihde / Findance
Yle Areena aloittaa tänään uuden podcast-sarjan Darravapaana - kun "mä en juo enää ikinä" muuttuu todeksi
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Yle Areena on aloittanut uuden podcast-sarjan Darravapaana. Nyt kuunneltavissa on kaksi ensimmäistä jaksoa. Loput jaksot saapuvat palveluun kerran viikossa perjantaisin.

Mitä tapahtuu, kun krapula-aamujen klassikkolohkaisu “mä en juo enää ikinä” muuttuukin todeksi? Loppuuko nuoruus ja elämä siihen pisteeseen vai laskeutuuko ylle syvä sober zen? Miten selvitä ensimmäiset pikkujoulut ilman rohkaisuryyppyä ja mitä tarkoittaa minglausmehu? Näihin kysymyksiin vastaa 15.10.2021 starttaava uutuuspodcast Darravapaana!

Darravapaa on Suomen Instagramin nopeimmin kasvava alkoholiton yhteisö, jonka tarkoituksena on normalisoida raitista tai raitistelevaa elämäntapaa, sekä keskustella siitä millainen merkitys alkoholilla on elämässämme – ja miltä elämä voisi näyttää ilman alkoholia. Näihin kysymyksiin etsitään vastausta myös Darravapaana-podcastissa, jota toimittavat Instagram-yhteisön perustajat Laura Wathén ja Katri Ylinen.


Moni millenniaali julistaa nyt sosiaalisessa mediassa olevansa "sober curious" eli suhtautuvansa raittiuteen uteliaasti tai kokeilevasti. Darravapaana-podcast rohkaisee omien juomistottumuksien kriittiseen tarkasteluun. Eikä elämä ilman alkoholia ole tylsää tai ankeaa, vaan se on juuri sitä mitä siitä tekee – Lauran ja Katrin tapauksessa hauskaa ja kuplivaa. Ei enää kännimokia ja morkkiksia.