Ubisoft
09:10 - 12.10.2021 / pelit / Findance
PC Play Day: Riders Republic tänään ilmaispelattavana

Ubisoftin lokakuussa julkaistava Riders Republic -urheilupeli tarjoaa vauhtia ja hurjia temppuja virtuaalisen extreme-urheilun keinoin.

Peli on pelattavissa Ubisoft Connect -palvelusta PC Play Day -tempauksena vuorokauden ajan ilmaiseksi. Ilmaispelaaminen alkaa 12. lokakuuta kello 10 aamulla ja loppuu 13. lokakuuta aamukymmeneltä.

Ilmaiseksi pelattava koejakso antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua pelin viiteen eri uravaihtoehtoon, jotka ovat koettavissa joko yksinpelinä tai muita pelaajia vastaan. Lisäksi mukana ovat kaikki erilaiset moninpelimuodot: yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, enimmillään viiden pelaajan kesken koettava versus-kisamuoto, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattava tempputaistelu ja enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.


Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

artikkelin avainsanat:
Riders Republic Ubisoft