Rama
09:40 - 08.10.2021 / musiikki / Findance
Ysärifanit huomio! Rama julkaisi uuden singlen Take My Love - Merja Raski tekee Rama-comebackin

Rama on julkaissut uuden singlen Take My Love.

Kyseessä on ensimmäinen Rama-julkaisu sitten vuoden 1996 hittisinglen Light My Fire, jolla kuullaan alkuperäistä Rama-kokoonpanoa, laulaja Merja Raskia ja tuottaja Markku Raskia.

Take My Love on saanut alkumuotonsa jo 1990-luvun alkuhämärissä, mutta jäi pöytälaatikkoon pölyttymään 25 vuodeksi. Nyt Markku Raski on pyyhkinyt pölyt biisiaihion päältä ja saattanut sen valmiiksi. Vaikka teos on saatettu valmiiksi nykypäivän teknologiaa hyödyntäen, on se ehtaa ysäriä alusta loppuun. Soundit ovat sorvattu kohdilleen, mutta nykytrendien mukaan ei ole lähdetty.

“Kunnon ysäritunnelman aikaan saaminen ei ole 2020-luvulla helppoa, mutta toivottavasti tämä tavoittaa ainakin osan niistä ihmisistä, joiden sydän sykkii edelleen aidon ysäribiitin tahtiin”, Markku Raski sanoo.


Aiemmin tänä vuonna Rama julkaisi yhdessä MC Lician kanssa Light My Fire 25 -singlen, 25-vuotisjuhlapainoksen ysärihitistään. Yleisö otti uuden version omakseen ja palaute on ollut positiivista.

“Tämän uuden version suosio on ollut todella suuri yllätys. Se innosti julkaisemaan muitakin alkuperäisiä Rama-biisejä, joista Take My Love on ensimmäinen. Lisää uutta vanhaa kunnon Ramaa on tulossa vielä tämän vuoden aikana!”, Markku Raski lupailee.


Kuuntele Take My Love Spotifyssa alla:

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!