MTV Oy
11:10 - 08.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Love Island Suomi -voittaja selviää finaalilähetyksessä 12.10. - Monta vahvaa paria, monta vahvaa voittajaehdokasta

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi on edennyt loppusuoralle. Voittajapari selviää finaalilähetyksessä, joka nähdään tiistaina 12.10. mtv-palvelussa klo 20 alkaen. AVAlla finaali alkaa tuntia myöhemmin, klo 21. Finaali kuvataan koko kauden tapaan tv-esitystä edeltävänä päivänä.

Viimeisellä viikolla on luvassa monia jännittäviä ja tunteikkaita hetkiä, kun useampi saarelainen joutuu jättämään leikin kesken aivan kalkkiviivoilla. Viimeinen Love Island Suomi -viikko tuo saarelaisille myös lisää mahtavia kokemuksia upeiden unelmatreffien sekä suosikkiartisti Elias Kaskisen yllätyskeikan muodossa.

Tällä hetkellä voitonsyrjässä ovat vielä kiinni Emilia ja Tatu, Eveliina ja Vili, Aleksi ja Saara, Krete ja Nico, Salli ja Eeli, Niina ja Muhamed sekä Oona ja Kimi. Kaikkien kilpailussa vielä mukana olevien saarelaisten esittelyt löydät täältä.

Katsojien valitsema voittajapari nappaa muhkean 25 000 euron palkinnon. Äänestäminen tapahtuu Love Island Suomi -applikaatiolla. Ennen kuin voittajapari pääsee jakamaan rahapotin, heidän on kuitenkin selvitettävä vielä viimeinen, rakkautta ja luottamusta mittaava testi. Testissä he voivat valita joko rahan tai rakkauden.

Mikäli molemmat valitsevat rakkauden, he jakavat voittopotin. Mikäli toinen valitsee rahan ja toinen rakkauden, rakkauden valinnut jää tyhjän käsin ja rahan valinnut vie koko potin. Jos taas molemmat valitsevat rahan, kumpikaan ei saa mitään. Sarjan aiemmilla kausilla voittajaparit ovat hetkeäkään epäröimättä valinneet rakkauden.

Suoratoistopalvelun suosikki

Love Island Suomen katselu painottuu vahvasti suoratoistopalveluihin. Maksuttomassa mtv-palvelussa ohjelma on ollut joka viikko katsotuimpien ohjelmien joukossa. Ohjelmakäynnistyksissä se on toisena supersuosiota nauttivien Salattujen elämien jälkeen ja katseluun käytetyssä ajassa selvä ykkönen.

Parhaiten ohjelma tavoittaa nuoret, 15–34-vuotiaat naiset, joista 51% on seurannut rakkaudentäyteistä sarjaa. Saarelaisten matkaa Love Islandin villalla on seurannut tähän mennessä 1,6 miljoonaa suomalaista.

Monta vahvaa paria, monta vahvaa voittajaehdokasta

Saarelaisille Love Island Suomi on tunteiden vuoristorataa.

Kauden aikana on nähty parien välillä erilaisia käänteitä, esimerkiksi toimimattomaksi suhteensa kertaalleen todenneet Nico ja Krete yllättivät kääntämällä kelkkansa totaalisesti, ja ovat kauden loppua kohden olleet yksi katsojien suosikkipareista. Toinen dramaattinen käännös nähtiin eilisessä jaksossa, kun Kimi joutui valitsemaan kahden ihastuksen väliltä, ja pariutui saarelle paluun tehneen Oonan kanssa.

”Tällä kaudella meillä on ollut rakkaudesta ja rahapotista kilpailemassa aivan upeita saarelaisia, jotka ovat uppoutuneet toisiinsa ja keskusteluihin aivan ennen näkemättömällä tavalla. Saarelaiset ovat olleet tänä vuonna poikkeuksellisen sitoutuneita etsimään sitä oikeaa rakkautta, mikä onkin koko ohjelman perimmäinen tarkoitus”, vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:lta sanoo.

“Villassa on tällä hetkellä monta vahvaa paria, joista kuka tahansa voi voittaa. Rakkauden, tai ainakin ihastumisen, tuntuu usea heistä jo voittaneen, koska viime aikoina useampi heistä on ilmaissut lähtevänsä myös kotiin, jos toinen puoli parista joutuu lähtemään. Koskaan aiemmin tällaisia keskusteluita ei ole käyty näin avoimesti, joten sekin lienee merkki oikeasta ihastumisesta ja siitä, että parit haluavat aidosti jatkaa toistensa kanssa myös ohjelman jälkeen”, Vassinen jatkaa.

Ohjelmasta

Espanjalaiseen luksusvillaan sijoittuvassa Love Island Suomi -ohjelmassa joukko upeita sinkkuja tavoittelee rakkautta Espanjan kuuman auringon alla. Leikkisässä ja positiivisessa ohjelmassa osallistujat viettävät villassa pisimmillään lähes kaksi kuukautta valiten aika ajoin itselleen mieluisimman parin. Ohjelman juontajana hurmaa Veronica Verho ja voice overina katsojia mukana kuljettaa stand up -koomikko Riku Sottinen.