Warner Music
13:10 - 02.10.2021 / musiikki / Findance
The Verkkars julkaisi uuden EP:n GG WP - Flashbang dance -biisissä mukana Counter-Strike-legenda Jordan "n0thing" Gilbert

Suomalaisen Counter-Strike -videopelijoukkueen ENCE:n kannatusbiisistä EZ4ENCE tunnettu The Verkkars on julkaissut uuden GG WP -nimeä kantavan EP:n.

Neljän kappaleen EP sisältää myös uuden singlen Flashbang dance (feat. n0thing). Kappaleella on mukana yhdysvaltalainen Counter Strike e-urheilulegenda Jordan ''n0thing'' Gilbert.

- Olemme pitkään pelannut CS:ää ja seurannut tätä skeneä kuten myös Jordanin uraa. Oli todella siistiä, että hän innostui heti ideasta että tehtäisiin biisi yhdessä, kaksikko kuvailee kappaletta ja sen syntyä.


The Verkkars on kahden muusikkovirtuoosin perustama yhtye, jonka vuonna 2019 julkaistu esikoissingle EZ4ENCE (kannatuslaulu) nousi ilmiömäisesti lyhyessä ajassa suuremman yleisön tietoisuuteen. Flashbang dance -kappale on jatkoa kyseiselle kannatuslaululle, jota on striimattu Spotifyssa tuplaplatinaan oikeuttava määrä eli yli 11 miljoonaa kertaa. EZ4ENCE-biisin musiikkivideokin on ilmiömäisesti kerännyt lyhyessä ajassa jo yli 13 miljoonaa katselukertaa Youtubessa.

Katso video alla: