Ikea
20:10 - 18.09.2021 / pelit / Findance
IKEA lanseeraa pelaamiseen tarkoitetun tuotemalliston yhteistyössä Republic of Gamersin kanssa

IKEA on yhteistyössä Republic of Gamersin (ROG) kanssa kehittänyt uuden pelaamiseen tarkoitetun tuotemalliston, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti IKEA-tavarataloista lokakuussa 2021. Uuden malliston avulla on helppo luoda sisustusratkaisuja, jotka sulautuvat kauniisti kotiin ja auttavat lisäämään suorituskykyä pelaamiseen.

Koska pelaajia on noin 2,5 miljardia maailmanlaajuisesti ja heidän joukkonsa kasvaessa jatkuvasti myös pelaamiseen liittyvät markkinat laajentuvat nopeasti. Pelaajien huomioiminen oli siksi IKEA-suunnittelijoille luonnollinen askel, jonka tavoitteena on luoda parempi arki kaikille ihmisille.

IKEA-konsernilla on pitkä historia älykkäiden kodin sisustusratkaisujen kehittämisessä ja pelaaminen on alue, jota IKEA tutkii edelleen. Luodakseen tehokkaita ratkaisuja pelaamiseen, IKEA aloitti yhteistyön pelimaailman todellisen asiantuntijan Republic of Gamersin (ROG) kanssa. ROG, ASUS-alabrändi, pitää yllä johtavaa asemaansa pelialalla suunnittelemalla korkealaatuisia, innovatiivisia laitteita ja varusteita. ROG tuntee pelialan perusteellisesti ja haluaa löytää tapoja, miten pelaamisen saa sulautettua kotiin. Yhdistämällä näiden kahden maailman parhaat puolet, yhteistyöllä pyritään demokratisoimaan pelikokemusta luomalla relevantteja, toimivia, kauniita ja edullisia tuotteita sekä kokonaisia peliratkaisuja. Malliston avulla kaikilla on mahdollisuus luoda juuri sellainen ratkaisu kuin itse toivoo.

”Pelaajat maailmanlaajuisesti tuntevat ja rakastavat ROG-brändiä ja luottavat siihen, että se tarjoaa markkinoiden jännittävimmät peli-innovaatiot”, kertoo ASUS Gaming Gear and Accessory -liiketoimintayksikön johtaja Kris Huang. ”Uusi IKEA-kumppanuutemme antaa ROGille mahdollisuuden löytää uusia ja mielenkiintoisia tapoja ilahduttaa pelaajia kotonaan ja sen ympäristössä.”


”Uskomme, että pelikokemuksen demokratisoimiseksi on vielä tehtävää”, kertoo IKEA-työtilojen Global Business Leader Ewa Rychert. ”Otamme nyt ensimmäiseen askeleen ja teemme sen lanseeraamalla edullisia, tehokkaita ja täydellisiä pelaamisratkaisuja, joiden toivomme heijastavan ihmisten persoonallisuuksia ja mieltymyksiä.”

Uusi pelaamiseen tarkoitettu tuotemallisto on suunnattu pc-pelaajille ja se sisältää seuraavat kuusi tuoteperhettä: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE ja HUVUDSPELARE.

IKEA ja ROG ovat suunnitelleet yhteistyössä kaikki UPPSPEL-tuotteet. IKEA on kehittänyt malliston muut osat yhteistyöstä saatujen oivallusten ja tietojen pohjalta varmistaakseen pelituotteiden laajuuden ja vastatakseen pelaajien erilaisiin tarpeisiin toimintojen, suunnittelun ja hinnoittelun suhteen.

”Tiedämme paljon pelaajien tarpeista, kipupisteistä ja odotuksista, ja haluamme suunnitella ratkaisuja parhaita ja mukaansatempaavia pelikokemuksia varten”, sanoo Republic of Gamersin suunnittelija Johnny Chan.


Uuteen pelimallistoon kuuluu yli 30 tuotetta, ja siihen sisältyy sekä huonekaluja, kuten pelipöytiä- ja tuoleja sekä laatikostoja että erilaisia tarvikkeita, kuten mukinpidikkeen, hiiren johtopidikkeen, niskatyynyn ja rengasvalon. Uusi mallisto tarjoaa pöytiä ja tuoleja erilaisissa hintaluokissa useiden kohderyhmien tarpeisiin.

”Haluamme, että tuotteemme tarjoavat paremman ergonomian ja paremmat toiminnot, jotta pelaajat voivat kehittyä rasittamatta kehoaan – tullakseen paremmiksi urheilijoiksi”, sanoo IKEA-suunnittelija Jon Karlsson.

Pelaamiseen tarkoitettu mallisto on saatavilla IKEA-tavarataloista ja -verkkokaupasta lokakuun alusta lähtien.

artikkelin avainsanat:
Ikea Republic of Gamers tuotteet