Mika Vallineva
18:10 - 09.09.2021 / musiikki / Findance
Sana on uudella musiikkivideollaan riisutumpi kuin koskaan - katso ensinäyttö
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi hiljattain uuden Sä tuut muistaa -nimisen pop-kappaleen. Nyt kappale saa musiikkivideon kylkeensä, joka on ensinäytössä tänään Findancessa.

"Kappale sai todella hyvän vastaanoton. Oli ihan mieletöntä, kun se pääsi Spotifyn soittolistan kanteen ja suomihittien listalle.", Sana hehkuttaa.

Musiikkivideo sisältää Sanan tyylille ominaisesti vähäpukeisuutta, kätkien tärkeän sanoman.

"Videon teemana lyhyesti on se, että jokainen on upea juuri sellaisena kuin on. Toivon, että jokainen oppisi rakastamaan itseään."


Artisti on kertonut avoimesti kokemastaan epävarmuudesta, petetyksi tulemisesta ja siitä selviämisestä. Video kuvastaa voitettua epävarmuutta.

"Inhosin itseäni vuosia. Näin itseni aina rumana ja huonona. Kun sitten olin suhteessa, jossa minua toistuvasti petettiin, itsetuntoni romuttui täysin. Sieltä on tultu pitkä matka."

Sä tuut muistaa viimeistelee neljän kappaleen tarinakokonaisuuden ja Sanan yhden elämänvaiheen.

"Tämä on se piste iin päälle. Nyt voin hyvin, näen itseni kauniina ja olen ihan helvetin upea. Petetystä ja satutetusta naisesta kasvoi itseään arvostava ja itsenäinen. Video toimii samalla muistutuksena itselleni siitä vahvuudesta ja selviämisestä."

Musiikkivideon on kuvannut Sanan luottokuvaajaksi vakiintunut Mika Vallineva.


Katso video alla:

artikkelin avainsanat:
Sana