Alamy / AOP
08:10 - 01.09.2021 / viihde / Findance
Syksyn yhteishaku alkaa tänään - LAB-ammattikorkeakoulussa tarjolla 853 opiskelupaikkaa

Korkeakoulujen syksyn 2021 yhteishaku alkaa keskiviikkona 1.9. LAB-ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 853 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin.

LAB-ammattikorkeakoulussa on tarjolla 19 suomenkielistä AMK-koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, muotoilusta, tekniikasta ja liiketaloudesta sekä kaksi englanninkielistä liiketalouden AMK-koulutusta. Haussa on myös kolme YAMK-koulutusta sosiaali- ja terveysalalta sekä liiketaloudesta. Tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla niin päivä- ja monimuoto- kuin verkkototeutuksinakin.

Haussa olevista koulutuksista jopa puolet ovat suoritettavissa joko monimuoto- tai verkko-opintoina, esimerkiksi työn ohessa.

”Aiempien hakujen perusteella joustaville koulutusratkaisuille on paljon kysyntää. Syksyn yhteishaussa tarjoamme jälleen useita koulutuksia, joissa työn ja opiskelun yhdistäminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi”, kertoo LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino.


Syksyn yhteishaku alkaa 1.9. ja päättyy 15.9. klo 15.00. Koulutuksiin haetaan uuden Opintopolku.fi-palvelun kautta. Opiskelijavalinnat tehdään viimeistään 26.11.2021. Tarkat tiedot valintakriteereistä ja aikatauluista löytyvät Opintopolusta kunkin koulutuksen kohdalta.

Opinnot alkavat tammikuussa 2022. Lue lisää: lab.fi/yhteishaku.