MTV Oy
18:10 - 29.08.2021 / tv-sarjat / Findance
Olet mitä syöt jatkuu MTV3:lla 22.9. - mukana mm. Ilari Sahamies, Niko Saarinen ja Pertti Salovaara

Julkkisten jääkaapit ja ruokapäiväkirjat pääsevät taas hyvinvointilääkäri Pippa Laukan syyniin uudella, MTV3-kanavalla keskiviikkona 22.9. klo 20 alkavalla Olet mitä syöt -kaudella.

Laukka tahtoo auttaa elämäntaparemontin aloittavan julkisuuden henkilön terveellisten elämäntapojen äärelle. Aluksi hän tutkii tarkasti lähtötilanteen niin terveydellisestä kuin ravitsemuksellisesta kantista. Jääkaapin sisältö ja viikon ruokalistakattaus paljastavat karun totuuden ruokavalion epäterveellisyydestä ja terveystulokset kertovat huolestuttavaa faktaa kehon ja sisäelimien kunnosta. Niin ruokavalio kuin liikuntatavat laitetaan kerralla uusiksi.

Julkisuuden henkilöllä riittää haasteita uusien elämäntapojen opettelussa ja Pippa varmistaa pitkin matkaa, että oikealla tiellä ollaan. Kahdeksan viikon aikana tehdyt uudet, terveelliset valinnat vaikuttavat myönteisesti julkisuuden henkilön kehoon ja mielialaan, ja matka kohti pysyviä, terveellisiä elämäntapoja on aloitettu.

Kauden aikana nähdään kutkuttavia, koskettavia ja inspiroivia elämäntapamuutoksia ja huikeita tuloksia. Yksilösuoritusten lisäksi uudella kaudella nähdään osallistujina myös pariskuntia. Loppuelämän pituisen hyvänolon matkan elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamalla tällä kaudella starttaavat Niko Saarinen, Sunneva Sjögren, Ilari Sahamies, Pepe Willberg ja Pauliina Visuri, Anniina Marjamäki ja Ville Manner, Minna Kivelä, Noora Louhimo, Sanna Ukkola, Laura Haimila ja Pertti Salovaara.


Pippa Laukka: "Korona on vaikuttanut myös tämän kauden julkkisten elämään ja terveyteen"

Pippa Laukka luotsaa uuden tuotantokauden myötä Olet mitä syöt -ohjelmaa jo neljättä kertaa. Ohjelman asiantuntijana toimivalle Laukalle tärkeintä on osallistujien kokonaisvaltainen terveys.

"Tämän kauden tekee mielestäni erityiseksi se, miten korona on vaikuttanut ja näkynyt myös julkkisten elämässä ja terveydessä. Ohjelman päähenkilöt tasapainoilevat arkirytmin, koronakilojen, motivaatiohaasteiden sekä epäterveiden houkutusten kanssa – eli aivan samojen asioiden kanssa kuin kaikki muutkin. Se minkälaisia toimivia ratkaisuja jokaisen katsojankin arkeen löytyy, selviää neloskauden kattauksesta", Laukka kertoo.


Pippa Laukka on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti Itä-Suomen yliopistosta 1999 ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri Helsingin yliopistosta 2005. Hänen nykyinen päätyönsä on johtavana ylilääkärinä perusturvakuntayhtymä Karviaisessa. Pippa Laukka on myös yksi Suomen kysytyimmistä joukkue­lääkäreistä, ja hän on toiminut Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä vuodesta 2010. Lääkärin ja esiintyjän työtehtävien lisäksi Laukka on kirjoittanut kirjoja ja kolumneja. Hän harrastaa triathlonia.