Amazon Prime Video
08:10 - 01.08.2021 / tv-sarjat / Findance
Amazon Prime Video esittää Suomessa psykologisen draamasarjan Angela Black - Joanne Froggatt tähdittää

Amazon Prime Video hankkinut kuusiosaisen psykologisen draaman Angela Black yksinoikeudella Pohjoismaille (Suomi, Tanska, Norja, Ruotsi) all3Media Internationalilta. Pääosassa nähdään Golden Globe -voittaja Joanne Froggatt (Downton Abbey, Liar).

Emmy- ja Golden Globe -voittajien Harry ja Jack Williamsin (Liar, Fleabag) kirjoittaman Angela Blackin elämä näyttää idylliseltä: ihana talo Lontoon esikaupunkialueella, päivät vapaaehtoistyössä koirakodissa, kaksi ihanaa poikaa ja karismaattinen, paljon töitä tekevä aviomies Olivier (Michiel Huisman). Tämän viehättävän idyllin takana Angela on kuitenkin myös perheväkivallan uhri ja juuttuneena suhteeseen, josta hän ei pääse pakenemaan. Kuin tyhjästä Angelaa lähestyy yksityisetsivä Ed (Samuel Adewunmi), joka selvittää Olivierin synkimmät salaisuudet.

Kohdatessaan kauhistuttavia totuuksia aviomiehestään, hämmästynyt Angela jää pohtimaan. Voiko hän todella luottaa Ediin? Voiko hän jättää elämänsä sellaisenaan taakseen ja lopulta vapauttaa itsensä Olivierin kahleista?


Yhdellä kohtaamisella Angelan elämä vaihtuu haudattuihin salaisuuksiin ja hän vaarantaa kaiken olemassa olevan taistellakseen miestä vastaan, joka on tukahduttanut ja kiusannut häntä suurimman osan elämästään.