Ubisoft
04:10 - 22.07.2021 / pelit / Findance
Tom Clancy´s XDefiant tarjoaa räväkkää toimintapelaamista ilmaiseksi

Ubisoft on julkistanut eri peliuniversumeja yhdistävän Tom Clancy's XDefiant -toimintapelin.

Testivaiheessa oleva Tom Clancy's XDefiant tarjoaa ilmaiseksi pelattavan ja nopeatempoisen moninpelikokemuksen intensiivisellä toiminnallisuudella. Kahdesta kuuden hengen joukkueesta koostuvat ryhmittymät ottavat yhteen toistensa kanssa areenamaisilla kentillä, joissa vaaditaan nopeita refleksejä, taktista toimintaa ja ammuntakykyä. Peli on täysin ilmainen ja tukee eri pelialustojen välistä ristiinpelaamista.

Kuluneen 21 vuoden ajan on Tom Clancy’s -peliuniversumi muodostanut tärkeän osan Ubisoftin historiaa ja pelejä. Tom Clancyn perintöä jatkavat pelit ovat toimineet taktisten ammuntapelien ja syvällisten pelikokemusten kivijalkana tarjoten kiehtovia kokemuksia useiden kiinnostavien hahmojen ja tapahtumapaikkojen kautta. Ubisoft jatkaakin ylpeänä tätä perintöä tarjoamalla faneille mahdollisuuden kokea näiden pelien ikonisten ryhmittymien yhteenotot yhdessä ja samassa pelissä.

Ubisoft San Francisco -pelistudion kehittämä sekä räiskintäpeliasiantuntija Mark Rubinin ja peliveteraani Jason Schroederin yhdessä johtama peliprojekti tarjoaa uudenlaisen lähestymiskulman Tom Clancyn nimeä kantavaan peliin. Tom Clancy’s XDefiant hyödyntää näiden pelimaailmojen yhdistäviä tekijöitä, piirteitä ja ryhmittymiä yhdistäen ne saumattomasti toisiinsa. Peli sopii yhtäältä rentoutumista etsivälle satunnaispelaajalle kuin kilpailulliselle ammattipelaajalle.

Tom Clancy’s XDefiant tarjoaa vaikuttavan ammuntapelikokemuksen, jossa sujuva pelattavuus yhdistyy nopeatempoiseen liikkumiseen, ryhmävetoiseen taktisuuteen ja ainutlaatuiseen hahmokohtaiseen räätälöintiin. Pääosassa ovat Tom Clancyn peleistä tutut tapahtumapaikat ulko- ja sisätiloineen sekä ryhmittymät, jotka ovat tuttuja monista muista peleistä.


Pelaaja pääsee muokkaamaan hahmoaan omaan pelityyliin sopivaksi ja rakentamaan hahmostaan ainutlaatuisen yksilön. Erilaiset aseet, varusteet, kyvyt ja vaatetus ovat pelaajan räätälöitävissä. Hahmoaan voi muokata jopa kesken taistelutapahtumien alati muuttuvissa taisteluympäristöissä.

Erilaisia pelimuotoja on useita. Näitä ovat esimeriksi kahdesta kuuden hengen tiimistä koostuvat areenataistelumuodot sekä erilaiset lineaariset pelitilat, kuten Domination ja Escort. Ison ja vaihtuvan kenttävalikoiman ansiosta yksittäiset taisteluerät eivät tunnu koskaan toistensa toistolta.

Julkaistaessa peli koostuu neljästä erilaisesta ryhmittymästä, jotka ovat kaikki tuttuja aiemmista Tom Clancy’s -peleistä. Näitä ovat Ghost Recon Breakpoint -pelistä tutut Wolves-sotilaat, Tom Clancy’s Splinter Cell -pelin Echelon-joukot ja Tom Clancy’s The Division -pelien pahamaineiset Outcasts- ja Cleaners-jengit. Pelimaailman kehittymisen ja laajentumisen myötä luvassa on myös runsaasti uusia ryhmittymiä Tom Clancy -peleistä ja jopa näiden ulkopuolelta.


Tom Clancy's XDefiant julkaistaan sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Stadia- ja Ubisoft Connect -pelipalveluissa myöhemmin vahvistettavana julkaisupäivänä. Pelin testivaiheeseen voi rekisteröityä välittömästi osoitteessa www.ubisoft.com/fi-fi/game/xdefiant. Sivuston kautta saa viimeisimmät tiedot pelin uutisista, päivityksistä ja testivaiheista. Pelin ensimmäinen avoin testivaihe alkaa 5. elokuuta 2021 ja lisää testivaiheita on luvassa talven aikana. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Katso traileri alla:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!