Hartwall
00:10 - 21.07.2021 / viihde / Findance
Hartwallin alkuperäistä lonkeroa saa nyt myös New Yorkista ja Los Angelesista
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Hartwallin legendaarista harmaata eli Hartwall Original Long Drink -lonkeroa voi nauttia nyt muun muassa New Yorkissa ja Los Angelesissa.

Panimoyhtiö lanseerasi heinäkuun alussa suomalaisen erikoisuuden kuudessa uudessa Yhdysvaltain osavaltiossa: Kaliforniassa, Georgiassa, New Yorkissa, Connecticutissa, Rhode Islandilla ja Massachusettsissa.

Lonkeroa on pystynyt ostamaan viime syksystä lähtien lisäksi Pennsylvaniassa, Marylandissa, Länsi-Virginiassa ja Washington DC:ssä.

”Kalifornia ja New York ovat Yhdysvaltojen väkirikkaimmat osavaltiot, joten uusi aluevaltauksemme on merkittävä. Olemme ylpeitä siitä, että pian jo 70-vuotiasta alkuperäistä lonkeroa saa viimeinkin myös Yhdysvalloissa, ja kymmenestä eri osavaltiosta”, Hartwallin lonkeroista ja siidereistä vastaava kategoriamarkkinointijohtaja Eeva Ignatius kertoo.


Aito lonkero iskee ginibuumiin ja valmiiden juomasekoitusten trendiin

Markkina-alueen laajentumisen taustalla on lonkeron kasvanut kysyntä. Lonkero kuuluu ready-to-drink- eli RTD-juomien kategoriaan, mikä on Yhdysvaltojen nopeimmin kasvava juomakategoria ja myös ainoa, jonka markkinaosuus kasvoi vuoden 2020 aikana.

Hartwallin paikallisten jakelijoiden mukaan Original Long Drink iskee vahvasti sekä RTD-juomien kasvuun että vallalla olevaan ginibuumiin. Myös juoman maine suomalaisena kansalliserikoisuutena saa sen erottumaan joukosta positiivisesti.


”Markkinoille lanseerataan buumin myötä jatkuvasti uusia RTD-brändejä, mutta Original Long Drink on kategorian klassikko. Se kehitettiin Helsingin olympialaisiin ja sitä valmistetaan yhä alkuperäistä vuoden 1952 reseptiä kunnioittaen. Kopioita on monia, mutta on olemassa vain yksi aito lonkero – ja se on Hartwallin Original Long Drink”, Ignatius sanoo.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
alkoholi Hartwall lonkero Original Long Drink
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!