Mika Vallineva
22:10 - 01.07.2021 / musiikki / Findance
Sana riisuu tuoreella musavideolla - "Alastomuus on maailman luonnollisin asia"

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi toukokuussa uuden Viimeinen-nimisen kappaleensa. Rakkauden krapulaan tarjoillaan kirpeää poppia. Nyt kappale täydentyy musiikkivideolla.

"Joskus itsestään yrittää tehdä ehjän toisen avulla ymmärtämättä, ettei hetken huuma lopulta tuo yhtään mitään. Se voi viedä mielialaa jopa entistä alemmas", Sana avaa teemaa.

"Kun haluaa löytää jonkun, mutta samalla pelkää sitä. Silloin on hyvä pysähtyä ja opetella olemaan yksin."

Kappale on saanut artistin mukaan hyvän vastaanoton. Tarttuvan kappaleen sanoituksissa on rikkinäistä epätoivoa, mutta kokonaisuus uhkuu sisäistä voimaa. Herkkä ja sensuelli musiikkivideo jättää katselijalle tulkinnan varaa.


Musiikkivideolla vähäpukeisesti esiintyvä artisti ihmettelee alastomuuden aiheuttamaa keskustelua.

"Olen saanut vihapostia julkaistessani vähäpukeisia kuvia omaan someeni. Esimerkiksi huoraksi on haukuttu, ja jotkut myös toteavat, että minun täytyy olla epävarma, kun haen tällä tavoin huomiota."

Sana muutti ruokavalionsa viime vuonna, ja alkoi keskittyä omaan hyvinvointiinsa.

"Olin todella epävarma ja inhosin vuosien ajan kaikkea itsessäni. En missään nimessä olisi esitellyt selluliittejani tai suonikohjujani kaikille! Hyvä, kun kehtasin kesällä pitää shortseja. Nyt olen sujut itseni kanssa ja rakastan kehoani - tottakai saan näyttää sen", Sana lataa.


"Alastomuus on maailman luonnollisin asia. Jokainen vartalo on kaunis, ja saa näkyä!"

Musiikkivideon on kuvannut Mika Vallineva, joka vastaa myös Sanan kahdesta aiemmasta musiikkivideosta.

Katso video alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!