Alamy / AOP
10:10 - 21.06.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 25 / 2021 - The A List jatkuu, Godzilla Singular Point alkaa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

23.6.

Last Christmas (romanttinen komedia)

Kate työskentelee tonttuna, mutta ei silti usko joulun taikaan. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa Tomin, joka saa hänet taas uskomaan asioihin.

Costa del Solin murhat (espanjalainen dokumenttielokuva)

Teini-ikäinen Rocío Wanninkhof murhataan vuonna 1999. Epäilty on hänen äitinsä entinen kumppani Dolores Vázquez. Onko hän syyllinen? Totuus paljastuu toisen uhrin kautta.

Teoriassa täydellinen (romanttinen komedia)

Vuosien ajan ura edellä elänyt stand up -koomikko tapaa täydelliseltä vaikuttavan sulhon, mutta voiko näin fiksua, mukavaa ja menestynyttä miestä olla olemassakaan?

24.6.

Godzilla Singular Point (anime-sarja - 1. tuotantokausi)

Salaperäinen laulu tuo yhteen insinöörin ja opiskelijan, jotka alkavat johtaa taistelua koko maailmaa uhkaavaa suunnatonta mahtia vastaan.

Jiva! (eteläafrikkalainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Durbanin Umlazissa asuva lahjakas katutanssija joutuu kohtaamaan omat pelkonsa ja perheensä vastustuksen tavoitellessaan tanssiunelmiaan.


25.6.

Sex/Life (romanttinen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Naisen villi seksihistoria ja nykyinen lapsiperhearki joutuvat törmäyskurssille, kun hänen fantasioissaan yhä pyörivä renttueksä palaa ryminällä hänen elämäänsä.

The A List (brittiläinen mysteerisarja - 2. tuotantokausi)

Jännittävän yliluonnollisessa draamassa teinijoukko suuntaa syrjäisellä saarella pidettävälle leirille. Luvassa on rakkautta, kilpailuasetelmia ja arvoituksia.


27.6.

Angry Birds -elokuva 2 (animaatioelokuva)

Vanhat viholliset joutuvat solmimaan aselevon, sillä uusi ja voimakas vastustaja uhkaa sekä possujen että lintujen kotisaarta.

Late Night (draamakomedia)

Pitkäaikainen talk show -juontaja on vaarassa saada potkut ohjelmastaan. Hän yrittää uudistaa brändiään, kun käsikirjoittajatiimiin liittyy sen ensimmäinen nainen.