Bauer Media Oy
02:10 - 08.06.2021 / viihde / Findance
Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin Radio Novan kesäaamuihin

Kokeneet radiokonkarit, Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin, juontavat nyt ensimmäistä kertaa yhdessä ja ovat uudesta kesäpestistään innoissaan. Ylpeästi aikuinen parivaljakko ei ota itseään eikä toisiaan liian vakavasti. Heitä yhdistävät huumori ja hersyvä nauru sekä positiivinen, maailmaa syleilevä elämänasenne.

Tuore juontajakaksikko herättelee suomalaisia suven arkiaamuissa heti juhannuksen jälkeen.

”Kesä ja etenkin kesäaamut ovat ihmisen parasta aikaa! Mikä sen ihanampaa kuin päästä Suvin kanssa heti aamusta käynnistämään kuulijoiden päivää, olivatpa he sitten töissä tai lomalla”, Esko Eerikäinen sanoo.

Suvi Hartlin iloitsee samaa: ”Kesäaamut ovat parasta mitä on! Iso pannu kahvia, mielenkiintoisia vieraita ja rento tunnelma. Meillä tulee olemaan niin hauskaa Eskon ja kuuntelijoiden kanssa, odotan tätä innolla!”

Aamuihin sisältyy tuttuja elementtejä aiemmilta kesiltä mutta myös yllättäviä hetkiä. Joka aamu studioon astelee vieras, joka on yllätys niin kuulijoille kuin juontajillekin. Vieraslista pitää sisällään 25 tuttua nimeä, kuten Janne Kataja, Janina Fry ja Kirsi Alm-Siira.

Kanavan muu kesätarjonta etenee edellisiltä kesiltä tuttuun tyyliin, esimerkiksi kesän iltapäivälähetyksissä studion ottaa haltuun Aki Linnanahde, paikkana jälleen Suomen Turku.


Anssi Honkanen ja Niina Backman lopettavat iltapäivässä

Kesän jälkeen Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin siirtyvät juontamaan kanavan uutta iltapäiväohjelmaa. Samalla Radio Novan arkipäivien ohjelmakartta uudistuu.

Elokuussa Niina Backman siirtyy iltapäivälähetyksestä juontamaan Novan Päivää.

Backmanin pitkäaikainen juontopari, Anssi Honkanen, on päättänyt matkata eteenpäin urallaan. Jatkossa hän toimii Bauer Median Talent Coachina, eli uusien juontajakykyjen valmentajana, ja näin ollen vahvistaa entisestään Bauer Median roolia audiobisneksen suunnannäyttäjänä.

Radio Novan Aamu, Ilta, Retroperjantai ja Liikenne jatkavat tutuilla kokoonpanoilla ja ohjelmapaikoilla.


Radio Novan Kesäaamut 28.6.-30.7, Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin

1.8. eteenpäin:

Radio Novan Aamu, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka, arkisin klo 6-10

Radio Novan Päivä, Niina Backman, ma-to 10-14 ja pe 10-15

Radio Novan Iltapäivä, Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin, ma-to 14-18

Radio Novan Ilta, Heidi Suomi, ma-to 18-22

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!