Wavebreak Media ltd / Alamy / AOP
22:10 - 07.06.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 23 / 2021 - mm. uunituore scifi-elokuva Awake

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

9.6.

Chouchou (ranskalainen komediaelokuva)

Chouchou lähtee Pohjois-Afrikasta chileläiseksi pakolaiseksi tekeytyneenä ja löytää pariisilaisesta kirkosta turvapaikan – sekä tilaisuuden uudistaa identiteettiään.

El Niño (espanjalainen rikoselokuva)

Kaksi espanjalaisystävystä aloittaa huumeiden salakuljettamisen Marokosta käteisen toivossa mutta ajautuu kokaiinikuninkaan ja poliisin ristituleen.

Jeti (animaatioelokuva)

Orpo poikatyttö ja hänen hupsut ystävänsä matkaavat Kiinan halki – metsästäjä kannoillaan – auttaakseen karannutta jetiä pääsemään takaisin kotikonnuilleen Himalajalle.

Awake (scifi-elokuva)

Kun maailmanlaajuinen ilmiö vie ihmisiltä kyvyn nukkua, entinen sotilas joutuu taistelemaan perheensä puolesta yhteiskunnan ja oman mielensä ajautuessa kohti kaaosta.

Fresh, Fried & Crispy (ruokaohjelma - 1. tuotantokausi)

Työhönsä intohimoisesti suhtautuva ruokakriitikko Daym Drops matkaa ympäri USA:ta testaillen parhaita ja omaperäisimpiä paistettuja ruokia unohtamatta pitää myös hauskaa.

10.6.

Trese (anime-sarja - 1. tuotantokausi)

Manilaa alamaailman pimeiltä ja yliluonnollisilta voimilta suojelevan Alexandra Tresen elämä on käymässä entistäkin myrskyisemmäksi.

11.6.

Skeittityttö (intialainen draamaelokuva)

Intian maaseudulla elelevän teinin elämä mullistuu, kun skeittauksesta tulee hänen intohimonsa. Tie unelmien kilpailuun on kuitenkin pitkä ja kivinen.

Toivomuslohikäärme (kiinalainen koko perheen animaatioelokuva)

Määrätietoinen teini Din haluaa löytää lapsuuden parhaan ystävänsä. Hän tapaa toiveita täyttävän lohikäärmeen, joka näyttää hänelle mahdollisuuksien taian.