Billebeino
22:10 - 07.05.2021 / viihde / Findance
Billebeino lanseerasi ensimmäisen naisten mallistonsa

Billebeino on lanseerannut ensimmäisen naisten mallistonsa.

Mallisto sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka on tehty naisille iästä tai koosta riippumatta. Hyvin istuva mallisto on suunniteltu tuomaan itsevarmuutta kantajalleen.

Kyseessä ei ole vain mukavia asuja kotikäyttöön. Billebeinon naisten mallisto on rakennettu kliineistä, klassisista sekä hyvin istuvista tyyleistä. Mallistoa suunniteltiin pitkään, jotta materiaalit ja mallit istuvat täydellisesti erilaisille vartaloille.

”Vaatteet soveltuvat jokapäiväiseen elämään – oli kyseessä sitten työtapaaminen, offline koti-ilta, tai ajanvietto ystävien kanssa. Kyse on hyvälaatuisista, tyylikkäistä tuotteista joita toivon, että ihmiset rohkeasti käyttävät tilanteessa kuin tilanteessa”, kertoo Billebeinon markkinointipäällikkö Jekku Berglund.


Mallisto pitää sisällään mukavia collage settejä, toppeja sekä t-paitoja.

”Toivottavasti näemme jatkossa paljon upeita ja persoonallisia tyylejä, joissa isoa osaa näyttelevät uuden mallistomme tuotteet. Me uskomme, että rennoista ja mukavista materiaaleista tehdyt ja huolella viimeistellyt tuotteet ovat tulleet jäädäkseen moderniin katukuvaan”, Berglund sanoo.

artikkelin avainsanat:
Billebeino muoti tuotteet vaatteet