Tero Ahonen
20:10 - 21.04.2021 / musiikki / Findance
Olavi Uusivirta kotikeikalle Wolt-sovelluksen kautta - Wolt x Live Nation Delivers 7. - 9.5.

Maailman suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation ja suomalainen ravintolaruoan kotiinkuljetuksesta tunnettu teknologiayritys Wolt käynnistävät yhteistyön, joka mahdollistaa livekeikan tilauksen yksityistilaisuuteen Woltin applikaation tai verkkosivujen kautta. Yhteistyön ensimmäinen artisti on Olavi Uusivirta. Keikat tulevat myyntiin torstaina 22. huhtikuuta klo 11.

Live Nation ja Wolt vastaavat ihmisten kaipuuseen kokea livemusiikkia yhdessä läheistensä kanssa. Nyt kenellä vain on mahdollisuus tilata Olavi Uusivirran intiimi ulkoilmayksityiskeikka Woltista vaikkapa yllätykseksi äidille, ystävälle tai pieniin lähipiirin juhliin. Tilauksen tekeminen on tehty helpoksi ja se onnistuu Woltin sovelluksen sekä verkkosivujen kautta. Keikoille voi osallistua max. 6 henkilöä artistin ja teknikon lisäksi, keikat järjestetään ulkona riittävät turvavälit huomioiden, ja niitä koskevat ajankohtaiset paikallisen aluehallintaviraston kokoontumisrajoitukset ja -ohjeistukset. Uusi Live Nation Delivers -konsepti, joka tuo artistit fanien luo, syntyi Olavi Uusivirran ideasta yhteistyössä Live Nationin kanssa.

”Kun kiertueemme peruuntui viime vuoden maaliskuussa, aloin saada enenevässä määrin kyselyjä pienimuotoisille yksityiskeikoille — synttäreille, rippijuhliin, polttareihin, illanistujaisiin. Näitä oli toki tullut aiemminkin, mutta nyt kun keikat kaikkialla loppuivat veitsellä leikaten, tuntui että tarve eläville kohtaamisille musiikin parissa kasvoi kuukausi kuukaudelta voimakkaammaksi. Alkuvuodesta sain idean. Perjantai-illat kuluvat kaikilla kotona kyhjöttäen, ja illan kohokohta on ruokalähetin rapistelu rappukäytävässä. Olin huomannut että Woltin kautta saa tilattua kukkia ja matkapuhelimiakin — miksei ruokalistan tilalla voisi olla myös biisilista? Idea sai heti innostunutta vastakaikua, ja nyt aiomme lähestyvän äitienpäivän kunniaksi toteuttaa Wolt-minirundin pääkaupunkiseudulla. Intiimit yksityiskonsertit toteutetaan voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia kunnioittaen”, kertoo Olavi Uusivirta.

"Tilaisuus nähdä oma suosikkiartisti paikan päällä sekä nauttia livemusiikin voimasta on asia, jota meistä monet ovat kaivanneet. Live Nationin ja Woltin yhteistyö mahdollistaa nyt uudenlaisia kohtaamisia uusin välinein. Tämä on hieno mahdollisuus musiikin ystäville saada osa elämänsä nautintoa takaisin ja artisteille mahdollisuus tehdä sitä mitä he rakastavat", kuvailee Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Tomi Saarinen.


Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa on mahdollista ostaa Olavi Uusivirran soolokeikka Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle ajankohtana 7.-9.5.2021. Lisää artisteja julkistetaan pian.

“On hienoa pystyä tuomaan asiakkaillemme jotain näin ainutlaatuista ja tukea samalla erittäin vaikeassa tilanteessa olevaa musiikkialaa. Meistä moni kaipaa nyt piristystä, ja turvallisesti järjestetty yksityinen livekeikka on sitä parhaimmillaan”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

Live Nation vastaa tapahtumien tuotannosta, artistin toimittamisesta sovitulle tapahtumapaikalle, teknisestä toteutuksesta ja tapahtuman turvajärjestelyistä. Sen jälkeen kun asiakas on tehnyt tilauksen Woltin palvelussa, Live Nation käy puhelimitse tilaajan kanssa läpi tapahtumaan liittyvät järjestelyt ja turvatoimet. Näihin kuuluu esimerkiksi max. 6 henkilön osallistujamäärä, keikan järjestäminen ulkona, turvaväleistä huolehtiminen sekä maskien käyttö. Keikkoja koskevat lisäksi ajankohtaiset paikallisen aluehallintaviraston kokoontumisrajoitukset ja -ohjeistukset. Jos esimerkiksi kokoontumisrajoitus on vähemmän kuin max. 6 henkilöä (ottaen huomioon artistin ja teknikon), on asiakkaan noudatettava viranomaisten rajoituksia ja ohjeita. Vaikka kokoontumisrajoitus olisi enemmän kuin max. 6 henkilöä, näiden keikkojen max. osallistujamäärä on aina 10 henkilöä (+ artisti ja teknikko).


KEIKAT:

Wolt x Live Nation Delivers: Olavi Uusivirta

Pe 7.5. Vantaa

La 8.5. Espoo

Su 9.5. Helsinki

Hinta: alkaen 600 euroa