MTV Oy
08:10 - 27.03.2021 / tv-sarjat / Findance
MTV3 tänään: Suurmestari jatkuu - vakiokasvoina nyt Aku Hirviniemi, Kiti Kokkonen, Miika Nousiainen ja Minka Kuustonen

Suurmestari saa jatkoa MTV3-kanavan lauantai-illoissa tästä päivästä klo 20 alkaen.

Suurmestari on yllättävän epätavallinen koko perheen viihdeohjelma, jossa viihdetaiteilijat kilpailevat Suurmestarin eli komiikan aristokraatti Jaakko Saariluoman suosiosta tämän asettamissa hiukan eriskummallisissa tehtävissä. Suurmestarin puolesta tehtäväsuorituksia valvoo jo taattuun tyyliinsä tuomari Pilvi Hämäläinen.

Uuden kauden vakikilpailijat ovat Aku Hirviniemi, Kiti Kokkonen, Minka Kuustonen ja Miika Nousiainen. Jokaisessa jaksossa he pääsevät tutkimaan oivalluksensa ja mielikuvituksensa rajoja Suurmestarin laatimissa älyä, taitoa ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä. Ja mitä lopulta tapahtuukaan, siitä puhutaan sitten studiossa! Kauden jaksokohtaisina vierailevina kilpailijoina nähdään joukko kirkkaimpia viihdetaivaan tähtiä.

ESIINTYJÄT

Jaakko Saariluoma & Pilvi Hämäläinen (Suurmestari & tuomari)

Suurmestari Jaakko Saariluoma on jälleen laatinut koko joukon mitä erikoisempia tehtäviä viihdetaiteilijoiden päänmenoksi. Suurmestarin oikeana kätenä tehtäväsuorituksia valvoo tuomari Pilvi Hämäläinen, joka edelleenkin ottaa työnsä sopivan vakavasti. Tehtäväsuunnittelussaan Suurmestari on tällä kaudella ajatellut tuomari Pilviä erityisen paljon: kaudella nähdään, kuinka Pilvi pidetään suihkussa kuivana ja kuinka Pilvi yllätetään. Seuraukset ovat luonnollisesti dramaattiset.

KILPAILIJAT

Aku Hirviniemi
Näyttelijä Aku Hirviniemi lähtee tavoittelemaan Suurmestarin suosiota tosissaan ja ”kreaa” toinen toistaan mielenkiintoisempia ratkaisuja. Aku ottaa Suurmestarin tilukset ja tilanteet haltuun, eikä myöskään pelkää hakea naapuriapua. Kiintymys lehtipuhaltimen käyttöön tulee kuitenkin kaikille pienoisena yllätyksenä.

Miika Nousiainen
Pitääkö olla huolissaan, että Miika Nousiainen on mukana? Miika lähtee kisaamaan Suurmestarin suosiosta kirjailijan vahvalla analyyttisella otteella. Puhe onkin hallussa, mutta miten sujuvat tehtävät? Miika avaa ohjelmassa myös nuorekasta, ”ihan kreisiä” puoltaan.

Kiti Kokkonen
Näyttelijä Kiti Kokkonen lähti mukaan ohjelmaan, koska ajatteli olevansa siinä hyvä. Ratkaisuja syntyykin dominoefektin lailla ja Kiti pääsee myös tekemään ihan oikeaa taidetta. Näyttelijän pokka pitää todella hyvin, jos poikkeuksia ei lasketa.

Minka Kuustonen
Näyttelijä Minka Kuustonen lähtee kisaan täynnä energiaa ja suurella rakkaudella Suurmestaria kohtaan. Minka antaa ideoittensa viedä ja liikkuukin aina varmasti jossain päin kaupunkia maalla, meressä tai ilmassa, mutta osaa myös tarvittaessa kätkeä itsensä varsin yllättäviin paikkoihin.

Jaksokohtaisina vierailevina kilpailijoina ohjelmassa nähdään Eija Vilpas, Mikko Töyssy, Veronica Verho, Christoffer Strandberg, Kirsi Alm-Siira, Kalle Lamberg, Kape Aihinen, Maria Veitola, Joonas Nordman ja Tuomas Kyrö.


JAKSOT 1-3

1/10. La 27.3. klo 20: Vierailijana Christoffer Strandberg
Tehtävänä on muun muassa yllättää Pilvi. Kenen yllätys saa Pilvin häkeltymään? Entä kuinka helppoa onkaan saada pingispallo pois putkesta?

2/10. La 3.4. klo 20: Vierailijana Kalle Lamberg
Tehtävänä on muun muassa estää keiloja kaatumasta. Kiti muistaa fysiikan lait, mutta miten on sääntöjen laita? Kilpailijat sortuvat pahuuksiin, mutta kenen anteeksipyyntö Pilville on aidoin?

3/10. La 10.4. klo 20: Vierailijana Mikko Töyssy
Tehtävänä on muun muassa kerätä hikeä. Aku meni saunaan, Aku tuli saunasta, mutta kertyikö hikeä? Entä kenen kaktus liikkuu pisimmälle?

Esimakua videosta alta: