Zalando SE Svenja Krüger
09:10 - 18.03.2021 / viihde / Findance
Zircle nyt Suomessa! Zalando avasi second hand -verkkokauppansa

Zalando laajentaa tänään Zircle-verkkokauppansa toimintaa Suomeen.

Zircle on tarkoitettu kuluttajille, jotka etsivät laatutarkastettua ja inspiroivaa second hand -muodin valikoimaa. Zircle tarjoaa yli 100 000 tunnettujen brändien tuotetta kaikkien Zalandon asiakkaiden saataville Suomessa ja se vastaa tiedostavien suomalaisten kuluttajien kysyntään helposta ja kätevästä second hand -ostokokemuksesta. Zalandon tekemä tuore tutkimus osoittaa, että noin puolet Zalandon asiakkaista Suomessa harkitsisi second hand -muodin ostamista seuraavan kuuden kuukauden aikana.

"Olemme innoissamme Zirclen laajentamisesta Suomeen ja mahdollisuudesta tarjota suomalaisille kuluttajille korkeatasoinen second hand -ostokokemus", sanoo Zalandon Suomen maajohtaja Virpi Väkeväinen ja jatkaa:

"Zirclen lanseeraamisesta Saksassa ja laajentumisesta kaikkialle Eurooppaan viimeisen kahden vuoden aikana olemme keränneet monia oppeja, jotka ovat auttaneet parantamaan asiakaskokemusta Zirclen kautta ostettaessa."

Jokainen tuote alustalla on Zalandon asiakkaiden aiemmin omistama ja arvioitu kaksivaiheisessa laaduntarkastuksessa; ensin asiakkaan lataamien digitaalisten valokuvien kautta ja toiseksi Zalandon arvioimana sen jälkeen, kun fyysinen tuote on vastaanotettu. Tämä tehdään kuratoidun ja laadukkaan muotikokemuksen takaamiseksi. Zirclen laaja valikoima sisältää tuotemerkkejä, jotka ovat saatavilla Zalandolla sekä muita merkkejä, joita ei tällä hetkellä muuten ole saatavana verkkoalustalla. Zalando pyrkii minimoimaan jätteet ja pidentämään materiaalien käyttöikää, erityisesti poistamalla kertakäyttöiset muovit vuoteen 2023 mennessä. Kaikkien Zirclen tilausten yhteydessä käytetään muovittomia pakkauksia – niiden sijaan käytetään kierrätettyä paperia.


"Zircle tukee tavoitettamme pidentää 50 miljoonan tuotteen ikää vuoteen 2023 mennessä. Se tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden antaa tuotteille uusi elämä nopeasti ja vaivattomasti", sanoo Virpi Väkeväinen.

Zircle-verkkokauppa on kehitetty Zalandon Helsingin Tech Hubissa, jossa 20-henkinen tiimi on työskennellyt teknisen toteutuksen ja Pre-owned kategorian kanssa viimeiset 2,5 vuotta. Tiimissä on ohjelmistoinsinöörejä, ohjelmoijia, kehittäjiä ja designereita.

Zirclen vuoden 2019 Saksan-lanseerauksen myötä Zalandolla on ollut mahdollisuus testata ja oppia, miten second hand -kokemus toimii asiakkailleen ja kuinka sitä voidaan skaalata ja parantaa. Näiden oppien jälkeen Zalando integroi Pre-owned -kategorian osaksi Zalandon verkkoalustaa Saksassa, Espanjassa, Belgiassa, Ranskassa, Alankomaissa ja Puolassa vuoden 2020 aikana. Zalando haluaa palvella paremmin suomalaisia kuluttajia lokalisoimalla Zirclen nyt myös Suomeen.

Zircleen pääset täältä.

artikkelin avainsanat:
muoti vaatteet Zalando Zalando Zircle Zircle