MTV Oy
08:10 - 21.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Penkinlämmittäjät jatkuu MTV3:lla 22.4. - Mervi Kallio ja Kalle Palander uudet panelistit

MTV3-kanavalla torstaina 22.4. klo 21 jatkuva Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana.

Uudella kaudella penkkiä panelisteina kuluttavat myös maailmanmestari Kalle Palander ja F1-toimittaja Mervi Kallio. Vaihtopenkillä läyhäämistä jatkavat tuttuun tapaan Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy ja Tero Tiittanen. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori ja studio-osuudet ohjaa Riku Nieminen.

Uudet vakiopanelistit ovat innoissaan siitä, että heidät pyydettiin mukaan Penkinlämmittäjiin.

"Penkinlämmitäjät on yksi suosikkiohjelmistani ja on suuri ilo ja kunnia päästä tekemään urheiluviihdettä näiden hulvattoman hauskojen ja älykkäiden ihmisten kanssa. Vähän jännittää miten pärjään tässä nopeasanaisessa porukassa, varsinkin kun en itse koe olevani kovinkaan hauska ja sanavalmis. Mutta hei, se ei pelaa, joka pelkää ja jonkunhan pitää myös nauraa muiden jutuille", Mervi Kallio kertoo.

Kalle Palander liittyy ilolla mukaan itselleen tuttuun porukkaan, jonka kanssa hän on tehnyt hommia aiemminkin.

"Tästä tulee todellinen comeback! Tuon Penkinlämmittäjiin tietenkin ainoana oikeana, menestyneenä, entisenä huippu-urheilijana raudan lujaa näkemystä ja tietämystä eri lajeista ja lajien ulkopuolelta. En usko häviäväni muille panelisteille missään lajissa tai tehtävässä nyt, koska en ole aiemminkaan heille hävinnyt", hän uhoaa.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!