Warner Bros. Pictures
14:10 - 22.02.2021 / elokuvat / Findance
Wonder Woman 1984 saa ensi-iltansa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 26.3. - leffassa mukana myös suomalainen Miranda Chambers
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Supersankarielokuva Wonder Woman 1984 saa suoratoistoensi-iltansa yksinoikeudella HBO Nordicilla – tilaajat pääsevät näkemään Gal Gadotin näyttelemän Diana Princen tositoimissa 26.3. perjantaina.

Warner Bros. Picturesin elokuvan on ohjannut Patty Jenkins. Gal Gadotin tähdittämän elokuvan tapahtumat sijoittuvat 1980-luvulle, missä Ihmenainen tavoittelee unelmiaan ja kiitää salamoiden siivittämänä taivaan halki jahdatessaan kahta uutta vihollista, Max Lordia ja Gepardia.

Uutuuselokuvassa maapallon kohtalo on jälleen vaakalaudalla, ja Ihmenainen on ainoa, joka sen voi pelastaa. Uusi Wonder Woman -seikkailu sijoittuu elämää sykkivälle 1980-luvulle, missä Diana Prince elää rauhallista elämää kuolevaisten keskuudessa. 80-lukua leimaa ylettömyys, ja jokainen haluaa saada kaiken. Vaikka Diana on nyt täysissä voimissaan, hän pitää kuitenkin matalaa profiilia, toimii muinaisesineiden kuraattorina ja käyttää supersankarin voimiaan vain paljastamatta todellista henkilöllisyyttään. Nyt tilanne on kuitenkin toinen. Dianan on astuttava suoraan parrasvaloihin ja koottava kaikki viisautensa, voimansa ja rohkeutensa pelastaakseen ihmiskunnan tuholta.

Gal Gadotin lisäksi elokuvaa tähdittävät Chris Pine Steve Trevorin roolissa, Kristen Wiig Gepardina ja Pedro Pascal Max Lordina. Robin Wright näyttelee Antiopea ja Connie Nielsen Hippolytaa. Lisäksi mukana on pienessä roolissa suomalainen Miranda Chambers (kuvat nimiä klikkaamalla).

Elokuva on Charles Rovenin, Deborah Snyderin, Zack Snyderin, Patty Jenkinsin, Gal Gadotin ja Stephen Jonesin tuottama. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo ja Wesley Coller toimivat vastaavina tuottajina.

Jenkinsin ohjaus perustuu hänen Geoff Johnsin ja Dave Callahamin kanssa kirjoittamaansa käsikirjoitukseen. Elokuvan tarina on Jenkinsin ja Johnsin käsialaa ja pohjautuu DC:n hahmoihin. Ihmenaisen hahmo on William Moulton Marstonin luoma. Elokuvan nimekkäisiin tekijöihin lukeutuvat muun muassa kuvaaja Matthew Jensen, Oscar-ehdokkaana ollut lavastaja Aline Bonetto sekä Oscar-palkittu puvustaja Lindy Hemming. Elokuvan leikkauksesta vastaa Oscar-ehdokas Richard Pearson ja musiikki on Oscar-palkitun säveltäjä Hans Zimmerin käsialaa.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!