Alko
05:10 - 23.02.2021 / viihde / Findance
Helsingin Itäkeskuksen Prisman Alko remontoidaan - uudistunut myymälä aukeaa 12.3.

Helsingin Itäkeskuksen Prisman Alko remontoidaan, ja myymälä on kiinni 1.–11. maaliskuuta. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 12. maaliskuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat Itäkeskuksen Eastonissa (Kauppakartanonkatu 3), Itis Stockmannilla (Itäkatu 1) sekä Myllypurossa (Kiviparintie 2).

”Tänä vuonna suunnittelemme remontoivamme yli 30 myymälää. Haluamme tarjota maailmanluokan palvelua, sujuvaa asiointia ja varmistaa henkilöstöllemme toimivan työympäristön, ja nyt onkin Itäkeskuksen Prisman myymälän vuoro uudistua,” kertoo aluepäällikkö Tatu Vanninen.

”Kuluttaja haluaa asioinniltaan vaivattomuutta ja mahdollisuuden asioida juuri silloin, kun hänelle sopii. Asiakkaamme ovat löytäneet koronapandemiassa Alkon verkkokaupan, ja verkkokauppanoudot myymälöistämme ovat yli kaksinkertaistuneet. Myymäläkonseptissamme toteutuvatkin sekä monikanavaisuus että asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu,” Vanninen jatkaa.

Myymälässä 1 550 tuotetta, verkkokaupasta koko valikoima

Itäkeskus Prisman Alkon valikoiman koko säilyy ennallaan ja koostuu noin 1 550 tuotteesta. Viinejä löytyy noin 1000, panimotuotteita 200, väkeviä 300 ja alkoholittomia juomia noin 50.

”Pääkaupunkiseudulla ollaan muuta maata enemmän viinikansaa, ja viinivalikoimastamme löytyykin niin trendikkäät oranssiviinit kuin klassiset bordeauxit. Aina mielenkiintoiset kuukausittaiset erikoiserät löytyvät valikoimastamme jatkossakin ja tulevat myyntiin joka kuun ensimmäinen torstai,” kertoo myymälän palvelupäällikkö Christian Stenius.

Tuotevalikoima vaihtelee myymälöissä paikallisen kysynnän, asiakastoiveiden sekä myymälän koon mukaan. Koko valikoiman tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen Alkon verkkokaupasta.

”Seuraamme aktiivisesti niin trendejä kuin asiakkaiden esittämiä toiveita, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa,” Stenius jatkaa.

Huoli ilmastosta näkyy viinihyllyllä

Terveys, hyvinvointi sekä erilaiset ruokavaliot näkyvät yhä useammin myös juomavalinnoissa – esimerkiksi vegaanista ruokavaliota noudattava valitsee vegaanisen viinin, joku toinen välttelee sokereita.

Stenius on huomannut, että asiakkaat kiinnittävät juomavalinnoissaan yhä enemmän huomiota niin omaan hyvinvointiinsa, ympäristöystävällisyyteen kuin vastuullisuuteen muutenkin.

”Vihreät valinnat, lähi- ja pientuotanto sekä kotimaiset raaka-aineet kiinnostavat. Pyrimme osaltamme helpottamaan asiakkaan vastuullisempia valintoja Vihreä valinta -merkinnällä, joka löytyy jo joka kolmannelta tuotteeltamme.”