Yle Kuvapalvelu
15:10 - 22.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle TV1 tänään: Netflix-sarja Anna, a lopussa alkaa

Anna, a lopussa (Anne with an E) -sarjaa on aiemmin voinut seurata Netflix-suoratoistopalvelussa.

Tänään klo 17.10 Yle TV1 aloittaa sarjan esittämisen. Jaksot on katsottavissa Yle Areena -palvelussa vain kahdeksan päivän ajan. Luvassa on kaikki kolme tuotantokautta.

Uusi rouhea tulkinta herättää henkiin L.M. Montgomeryn rakastetun tyttökirjasarjan sankarittaren. Draamasarja on kokonaisuutena värikylläinen ja niin kuvankaunis kuten toivoa voi, mutta silti se ei silottele elämän nurjia puolia vaan näyttää takautumissa, kuinka karua punalettisen pienen orvon haaveilijan elämä Kanadassa on ollut.

Annalla on ehtymätön mielikuvitus, se on hänen pelastuksensa mutta tuottanut myös paljon mielipahaa. Häntä ajaa vain yksi ajatus – josko hänen vuoronsa tulisi ja hänet adoptoitaisiin seuraavaksi johonkin hyvään perheeseen. Nyt itseään mitättömänä pitävän Anna Shirleyn tulevaisuus näyttää vihdoin lupaavalta, kun hän on matkalla Prinssi Edwardin saarelle, jossa asuvat Cuthbertin iäkkäät sisarukset ovat jättäneet adoptiohakemuksen.

Anna on onnensa kukkuloilla vielä silloinkin, kun vaitelias Matthew hakee hänet juna-asemalta, ja matka kohti Vihervaaraa alkaa. On tapahtunut hirveä virhe: sisarukset halusivat adoptoida pojan ja vain pojan. Nyt heille on kuitenkin lähetetty tyttö. Tästä ei hyvä seuraa...

Annan nuoruusvuodet -kirjan pohjalta tuotettua sarjaa tähdittävät mm. Amybeth McNulty, Geraldine James, Dalila Bela, Lucas Jade Zumann ja R. H. Thomson (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso traileri alla: