Jukka Alasaari
08:10 - 14.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: kahdeksannen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden kahdeksannella jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 14.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Siret Tuula, 32, tulee Tallinnasta. Hän muutti aikoinaan Tallinnaan pyrkiäkseen näyttelijäksi ja muusikoksi. Koulun ovet eivät kuitenkaan auenneet, joten Siret opiskeli lakia ja teknologiaa Yhdysvalloissa. Nykyisin Siret työskentelee IT-projektipäällikkönä. Siretin suuri rakkaus ovat moottoripyörät, ja hän omistaakin Harley Davidsonin. Siret fanittaa The Voice -formaattia, ja The Voice of Finland oli Tallinnaa lähimpänä järjestettävä kilpailu.

Jouni Karttunen, 27, Joensuusta on ammatiltaan automyyjä. Jouni muutti aikoinaan pienestä maalaiskylästä Joensuuhun opiskelemaan. Hän kiinnostui lukion jälkeen myynnistä ja on myynyt autoja viimeisen vuoden. Jouni harrastaa laulamista duossa ja bändissä, jonka kanssa keikkailee noin kerran kuussa.

Helsinkiläinen Jemina Sandell, 16, opiskelee ruotsinkielisen lukion taidelinjalla. Tulevaisuudessa hän haluaisi työskennellä matkailualalla. Jemina on Helsingin nuorisoneuvostossa, ja ollut ollut nuorisoedustajana terveys- ja sosiaalilautakunnan kokouksissa.

Teija Korhonen, 34, Leppävirralta on laulunopettaja ja musiikkipedagogi. Hän on kotoisin pienestä savolaiskylästä Rautavaaralta, josta muutti musiikkilukioon Kuopioon. Valmistuttuaan laulunopettajaksi ja musiikkipedagogiksi Teija pääsi opettajaksi vanhaan opinahjoonsa. Teija aloitti pianonsoiton säestääkseen itseään ja osti ensimmäisen oman pianonsa 10-vuotiaana.

Liminkalainen Miska Sarajärvi, 24, on liiketalouden opiskelija. Aiemmalta ammatiltaan hän on ajoneuvoasentaja. Miska innostui rummuista Rock Band nimisen Playstation-pelin ansiosta. Myöhemmin hän vaihtoi rummut kitaraan kerrostaloystävällisyyden vuoksi. Miska tekee tietokonemusiikkia ja harrastaa autojen rakentelua.

Margit Hedman, 42, Joutsasta on ammatiltaan maatalouslomittaja sekä klinikkaeläinhoitaja. Hän on neljän lapsen äiti. Margit teki aikoinaan valinnan, että haluaa olla läsnä lastensa arjessa eikä kiertää maailmalla laulamassa. Laulaminen on hänelle kuitenkin iso osa elämää. Margit lähti mukaan The Voice of Finlandiin, koska haluaa näyttää lapsilleen, että äiti voi olla muuallakin kuin navetassa ja tehdä jotakin näin upeaa. Margit on vuoden 2001 karaoken SM-kisojen voittaja ja vuonna 2005 hän sijoittui Tangomarkkinoiden top 10:iin.

Miisa Sivén, 17, tulee Orimattilasta. Hän opiskelee lukiossa musiikkilinjalla. Miisan isosiskolla on hänen laulamansa kappale kännykän soittoäänenä. Miisa sairastaa mikrotiaa eli pienikorvaisuutta, jonka vuoksi toinen korva on erilainen ja täysin kuuro. Nuorempana Miisa häpesi pienikorvaisuuttaan, mutta nykyään se on osa hänen persoonallisuuttaan ja oma superpower.

Sergei Shaikhulin, 36, Helsingistä on ammatiltaan yrittäjä. Sergeillä on oma kauneudenhoitoalan yritys, jossa tehdään mm. ripsien pidennyksiä. Alun perin hän on kotoisin Venäjältä Siperiasta. Siellä Sergei opiskeli ammattilaulajaksi ja työskenteli teatterissa. Sergein perhe asuu edelleen Venäjällä.

Aino Lausniemi, 16, Sastamalasta on abivuoden opiskelija Tapiolan lukion musiikkilinjalla. Ainon musiikkiharrastus alkoi 5-vuotiaana, kun äiti kokeilutti hänellä pianoa ja huilua. Nykyään Aino käy piano- ja laulutunneilla sekä laulaa kuorossa.

Kreetta Karola, 24, Seinäjoelta työskentelee ravintolapäällikkönä pikaruokaravintolassa. Kreetta muutti teini-ikäisenä Tampereelta Seinäjoelle, kun kaipasi maisemanvaihdosta. Kreetta on asunut myös muutaman vuoden Australiassa. Kreetta viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa seurakunnassa, jonka musiikkitoiminnassa hän on myös vahvasti mukana. Suurin idoli ja innoittaja hänelle on lapsesta saakka ollut Beyoncé.