Jukka Alasaari
14:10 - 07.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: kuudennen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden kuudennella jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 7.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Päivi Tuomi, 46, Porista on luokanopettaja. Hän tekee harrastuksenaan laulukeikkoja yhdessä säestäjän kanssa. Päivi asui välillä Turussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta muutti takaisin kotiseudulleen koska halusi lasten saavan kokea maalaiselämää. Nykyisin perhe asuu metsän keskellä Noormarkussa. Päivi voitti Laila ja Olavi Laulukilpailun vuonna 2019.

Järvenpääläinen Oliver Tompuri, 22, opiskelee kulttuurituotantoa ja työskentelee ruokakaupassa. Oliverille sukupuolenkorjaus on ollut iso ja elämää mullistava asia, joka on ollut sekä raskas että voimauttava matka omasi itsekseen. Oliver kertoo tapahtuneen kautta kokeneensa toisen murrosiän, ja samalla myös lauluääni madaltui. Oliver harrastaa laulamista peli- ja elokuvamusiikkia esittävässä kuorossa ja käy punttisalilla. Hän soittaa pianoa, trumpettia, ukulelea ja kitaraa.

Fanny Falk, 23, Helsingistä työskentelee myyjänä ruokakaupassa, jossa hän kertoo saavansa työskennellä parhaimpien työkavereiden kanssa. Fanny tapaa työkavereitaan myös vapaalla, ja he ovat tehneet mm. ulkomaan matkoja yhdessä. Fanny on laulanut kuorossa ja käynyt laulutunneilla. Jo pienenä hän haaveili tulevansa artistiksi ja harjoitteli nimmareiden kirjoittamista.

Nisse Nordling, 51 tulee Espoosta ja työskentelee Espoon kaupungin kulttuurisen nuorisotyön koordinaattorina. Tapahtumatuottaminen on ollut luontevaa jatkumoa nuoruuden bändihommien ansiosta. Nisse on laulanut 10 vuotta cover-bändeissä, 7 vuotta hevibändissä sekä toiminut 10 vuotta karaokeisäntänä. Nisse keräilee levyjä, omien sanojensa mukaan pakkomielteisesti.

Anton Hartikainen, 19, Porista työskentelee parturi-kampaaja ja asiakaspalvelijana sähköliittymien myyjänä. Anton kävi läpi vaikean teini-iän, jonka aikana hän asui useissa lastenkodeissa eri puolilla Suomea. Musiikki on aina ollut Antonille turvapaikka. Anton haluaa omistaa esityksensä perheelleen, joka on joutunut kärsimään hänen vaikean nuoruutensa vuoksi

Daria Beliaeva, 24, Espoosta työskentelee digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Hän muutti 6 vuotta sitten Venäjältä Suomeen opiskelemaan kansainvälistä liiketaloutta. Daria on asunut opintojensa aikana myös Kanadassa ja Espanjassa. Daria tekee omia biisejä ja harrastaa koskenlaskua. Hän on toiminut myös koskenlasku oppaana Venäjällä.

Antti Arvola, 32, tulee Helsingistä. Hän on kauppatieteiden maisteri ja työskentelee Business Controllerina IT-alan yrityksessä. Alun perin Antti on kotoisin Rovaniemeltä, josta muutti Yhdysvaltoihin vaihto-opiskelemaan ja sieltä Helsinkiin. Antti rakastaa luontoa ja käykin usein eräilemässä. Antti laulaa ja soittaa kitaraa, nuorempana harrasti myös kilpatanssimista.

Elsi Etelävuori, 20, Espoosta opiskelee taloustiedettä kauppakorkeakoulussa. Hän käy lähes päivittäin kuntosalilla, harrastaa koripalloa ja seuraa urheilua. Elsin suurin artistiesikuva on Lady Gaga, jonka vuoden 2012 Suomen keikka oli Elsille yksi silloisen elämän suurimmista päivistä.

Muuramelainen Juha Vanhanen, 35, työskentelee myyntineuvottelija elintarviketukussa ja on ollut samassa työpaikassa 17-vuotiaasta asti. Juha kertoo muuttaneensa Jyväskylän sisällä 11 kertaa ennen asettumistaan Muurameen. Juha on keikkaillut säännöllisesti 16-vuotiaasta saakka. Hän on soittanut tanssiyhtyeissä koskettimia ja laulanut keikoilla noin 100 kertaa vuodessa. Juha kertoo, että eroon päättyneet ihmissuhteet sekä aikuisiän masennus ovat kasvattaneet hänestä lannistumattoman.

Victoria Lindqvist, 36, tulee Raaseporista ja on musiikin maisteri ja kurssikeskusyrittäjä. Victoria valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Oman lapsen syntymä vuonna 2012 sai hänet kaipaamaan maalle, ja Victoria osti puolisonsa kanssa vanhan kyläkoulun, jossa hän nykyään asuu perheineen ja pyörittää kursseja, bed & breakfast -palvelua sekä tekee erilaisia musiikkiin liittyviä töitä. Haaveena Victorialla on jonkinlainen muumitalo, jonka seinät ovat leveällä ja katto korkealla eli tilaa monenlaisille ihmisille ja kohtaamisille.