Jukka Alasaari
14:10 - 29.01.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10 tänään: kolmannen jakson laulajat julki

The Voice of Finland jatkuu tänään 10. tuotantokauden kolmannella jaksolla.

Kykyjään esittelevät tänään 29.1. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Jocke Levälampi, 37, Helsingistä on kuvaukseen ja editointiin suuntautunut medianomi. Jocke tuottaa digimateriaalia koulukirjoja valmistavalle firmalle. Jockelle lauta-, rooli- ja tietokonepelit ovat kaikki lähellä sydäntä. Lisäksi vapaa-aikanaan hän tekee ruotsinkielistä elokuva-aiheista podcastia ja telttailee saaristossa. Veljen vanhat c-kasetit innostivat aikoinaan Jockea laulamaan, ja James Hetfield soittamaan kitaraa. Jocken luku-, kirjoitus- ja keskittymisvaikeudet varjostivat koulunkäyntiä, mutta hyvä opettaja ja huumori pelastivat. Nauraminen onkin Jocken elämän yksi kulmakivistä.

Heidi Sundström, 29, tulee Helsingistä ja on ammatiltaan muusikko. Hän valmistui keväällä 2020 Kymen konservatoriosta. Heidi on paljasjalkainen stadilainen, mutta perheen juuret ovat Puolassa. Heidi oli mukana TVOF:ssa vuonna 2015 Redraman tiimissä ja eteni silloin Knock out-vaiheeseen saakka. Heidi on sijoittunut toiseksi karaoken SM-kisoissa ja on päässyt myös Top 20 joukkoon karaoken MM-kisoissa.

Helsinkiläinen Asmaa Rchidi, 20, opiskelee Eiran aikuislukiossa ja työskentelee pikaruokaravintolassa. Asmaa haluaisi opiskella myöhemmin ensihoitajaksi, koska haluaa auttaa ihmisiä. Asmaa harrasti 12 vuotta jalkapalloa, mutta lopetti sen, kun alkoi keskittymään enemmän musiikkiin. Vanhemmat ovat muuttaneet Suomeen Marokosta, joten arabikulttuuri on myös osa Asmaan elämää.

Mikko Moilanen, 37, Järvenpäästä opiskelee ammattiopettajaksi. Hän on aiemmalta koulutukseltaan sosionomi. Mikko on tehnyt musiikkia ja teatteria puoliammattimaisesti noin 30 vuotta. Hän soittaa kazoota. Musiikkityyleistä Mikolle ominta on suomirock.

Tiina Debora, 23, tulee Turusta, jossa aloitti muusikon opinnot syksyllä 2020. Tiina on opiskellut aiemmin parturi-kampaajaksi. Tiina harrastaa haaveilua, syvällistä pohdiskelua, kirjoittamista sekä kuvien muokkaamista ja postaamista Instagramiin. Musiikki harrastus alkoi, kun Tiinan sanojen mukaan: "Faija istutti ryömimis-ikäisenä syntikan äärelle".

Angel Martin, 34, Porvoosta on katusoittaja sekä hotellin omistaja. Hän on kotoisin Argentiinasta, mutta on asunut ympäri maailmaa. Angel asui 15 vuotta Espanjassa, jossa tapasi nykyisen suomalaisen puolisonsa. Argentiinassa Angel omistaa huoneistohotellin sekä hostellin.

Vantaalainen Emilia Desirée, 26, työskentelee myymäläpäällikön edustajana. Emilian äidinkieli on ruotsi, mutta hän päätti rohkeasti käydä suomenkieliseen lukioon. Emilia harrastaa Tarot-kortteja äidiltään saamalla pakalla. Emilia sanoo olevansa se tyyppi, joka uskoo vähän kaikkeen. Hän kertoo nähneensä mm. ufoja useamman kerran.

Lotta-Maarit Virtanen, 35, Hausjärveltä on ammatiltaan parturi-kampaaja ja yrittäjä. Parhaillaan hän opiskelee vyöhyketerapiaa. Perheeseen kuuluu aviomies sekä uusioperheen yhteensä neljä lasta. On ollut aina enemmän tai vähemmän mukana bänditoiminnassa, mutta nyt mieli halajaa isommille lavoille. Lotta-Maarit valitsi lapsena instrumentiksi poikkihuilun, koska rakasti Uuno Turhapuro -elokuvia ja Vesku Loiria. Lotta-Maarit laulaa Ääni ratkaisee -vaiheessa kappaleen anteeksipyyntönä vanhalle ystävälleen.

Joni Okkonen, 48, tulee Hausjärveltä ja on ammatiltaan kiinteistönhoitaja. Aiemmin hän on työskennellyt rakennusmaalarina ja tasoitemiehenä. Rockiskelmä on genreistä lähinnä hänen sydäntään, mutta itse hän laulaa mieluiten suomirokkia. Joni on soittanut kitaraa 12-vuotiaasta lähtien - kiitos Elviksen.

Lukiolainen Milla Kotilainen-Dwyer, 17, tulee Helsingistä. Milla syntyi Australiassa ja muutti 3-vuotiaana Suomeen. Milla rakastaa vocaloid genren musiikkia, joka on motivoinut häntä myös japanin kielen opiskeluun. Milla harrastaa pianon ja viulun soiton lisäksi japanilaisten biisien kääntämistä YouTube-kanavalleen.