Priscilla Grant / Everett Collection / AOP
11:41 - 21.01.2021 / musiikki / Findance
43 miljoonan seuraajan Instagram-tähti Lele Pons julkaisi singlen Bubble Gum - "seksikäs, hauska, päihdyttävä ja tarttuva"

Amerikkalainen monilahjakkuus Lele Pons nousi julkisuuteen muutamia vuosia sitten Vine-videoalustalle lisäämiensä sisältöjen pohjalta. Sittemmin tähti on toiminut mallina, näyttelijänä, juontajana, tanssijana, tubettajana sekä artistina. Lelellä on Instagramissa yli 40 miljoonaa seuraajaa, 20 miljoonaa TikTok-seuraajaa sekä YouTubessa lähes 17 miljoonaa tilaajaa ja yli 4 miljardia näyttökertaa.

24-vuotiaan sometähden artistiura käynnistyi vuonna 2018 ja menestyssingle Celoso myi kolminkertaista platinaa Yhdysvalloissa. Tänään Lele Pons julkaisee uuden Bubble Gum -singlen yhdessä puertoricolaisen laulaja-tuottaja Yandelin kanssa. Tuoreen singlen tuotannosta vastaa Yandelin 19-vuotias poika Sour.

”Halusin, että Bubble Gum on kappale, joka saa tanssimaan kuin kukaan ei olisi katsomassa. Se on seksikäs, hauska, päihdyttävä ja tarttuva. Yandel on pitkään ollut yksi lempiartisteistani, joten hänen kanssaan työskentely oli erityislaatuinen kokemus. Olen iloinen siitä, miten energiamme toimivat yhteen ja miten saimme luotua sensuellin sekä leikkisän tunnelman kappaleeseen”, Lele Pons kertoo tuoreesta singlestä.

Kuuntele Bubble Gum Spotifyssa alla: