Jani Viitala
22:41 - 18.01.2021 / elokuvat / Findance
Syke-elokuva: Hätätila siirtyy eteenpäin

Syke-elokuva: Hätätila -leffan oli määrä saapua elokuvateattereihin 29. tammikuuta 2021.

Ensi-ilta on päätetty siirtää myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan elokuvateattereita koskevien rajoitusten takia.

”Syke-elokuva on valmis, mutta elokuvateattereita koskevien rajoitusten vuoksi sen ensi-iltapäivä joudutaan valitettavasti siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syke-elokuva on viihdyttävä ja jännittävä trilleri emmekä malta odottaa, että pääsemme näyttämään sen suurelle yleisölle!" kommentoi Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi.

Elokuvan alussa vaikeasta erosta toipuva Iiris (Iina Kuustonen) tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu. Pojan päästyä traumapolille sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.

Lisäksi mukana on monta tuttua Syke-hahmoa: Johanna (Leena Pöysti), Lenita (Lena Meriläinen), Marleena (Tiina Lymi), Holopainen (Jarkko Niemi), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Nikke (Janne Saarinen), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash).

Syke-elokuvassa nähdään myös mm. Martti Suosalo, Vera Kiiskinen ja Ernest Lawson.

Elokuvan on ohjannut Toni Laine. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja sen on käsikirjoittanut Syke-sarjan luoja Petja Peltomaa.