Alamy / AOP
06:10 - 08.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 7.1. - mm. musta komedia Stuck Apart

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

Gloria Bell (USA 2018, komedia)

Hauskanpitoa rakastava eronnut nainen elää täysillä. Päivät hän viettää työskennellen vakuutusalalla ja illat tanssien LA:n yökerhoissa. Sitten uusi mies ilmestyy kuvaan. Julianne Moore, John Turturro ja Michael Cera tähdittävät.

Idhunin kronikat (anime-sarja - 2. tuotantokausi)

Yllättäen orvoksi jäänyt poika ottaa mittaa vanhempiensa murhaajasta pelastaakseen planeetan ja päätyy uuteen väkivallan ja ihmeiden maailmaan.

Kuvittele olevasi kaupungissa (dokumenttisarja)

Tutustu New Yorkin katuihin ja kuivan humoristisen kirjailijan Fran Lebowitzin kiehtovaan ajatusmaailmaan, kun tämä istuu tarinoimaan Martin Scorsesen kanssa.

Lupin (rikossarja - 1. tuotantokausi)

Herrasmiesvaras Arsène Lupinin seikkailujen innoittamana Assane Diop päättää kostaa isänsä kokeman vääryyden sen aiheuttaneelle varakkaalle suvulle. Omar Sy tähdittää.

Stuck Apart (turkkilainen musta komedia)

Keski-iän kriisin murjoma Aziz teeskentelee, että kaikki on hyvin, mutta hakee silti lohtua arkisesta työstään, yksinäisistä ystävistään ja remuavasta perheestään.

Voimapiltti Bheem: Leijajuhla (animaatio)

Talvi on nyt takana, joten Bheem ja kaupunkilaiset ottavat uuden aurinkoisen vuodenajan vastaan tavoilleen uskollisesti Makar Sankranti -festivaalin merkeissä.