Elisa Viihde Viaplay
09:10 - 30.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Viaplay maaliskuussa: Lotta Kaihua ja Paavo Kinnunen uudessa kotimaisessa sitcomissa Kioski

Elisa Viihde Viaplay aloittaa maaliskuussa 2021 uuden alkuperäissarjan Kioski.

Kioski kertoo kahdesta kioskin myyjästä Raisasta (Lotta Kaihua) ja Tanesta (Paavo Kinnunen), jotka on olosuhteiden pakosta tuomittu toistensa seuraan ahtaaseen kioskiin.

Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisideasta syntyneeseen, ja Janne Reinikaisen ohjaamaan komediaan tuovat oman lisämausteensa Kioskin asiakkaina nähtävät herkulliset henkilöhahmot.

Sarjassa nähdään muun muassa Minna Haapkylä, Pirjo Heikkilä, Kari Hietalahti, Jarno Leppälä (Duudsonit), Jukka Rasila ja Leena Uotila, ja sen ovat käsikirjoittaneet Aino Lappalainen, Anna Lappalainen ja Janne Reinikainen, joka toimii myös ohjaajana. Sarjan Elisa Viihde Viaplaylle tuottaa Rabbit Films.

– Kioski on ensimmäinen kotimainen täysin sitcomiin eli tilannekomediaan keskittyvä alkuperäissarjamme. Uudesta, yhdistyneestä Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta löytyy useita suosittuja alkuperäissarjoja, Hollywood-uutuuksia, eniten kotimaisia elokuvia sekä runsaasti klassikkosarjoja ja lastenohjelmia, iloitsee sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela Elisalta.

– Olemme Rabbitillä innoissamme, että Elisa Viihde Viaplayn kanssa tuottamamme Kioski -sarja pääsee ilahduttamaan yleisöä keväällä 2021. Janne Reinikainen on työstänyt yhdessä lahjakkaan tekijätiimin ja hulvattomien tähtinäyttelijöiden kanssa Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisidean räjähtävän hauskaksi komediaksi. Tämä todella on universumin ahtain sitcom, sanoo Rabbit Filmsin Head of Scripted Content Minna Haapkylä.