Elisa Viihde
12:10 - 29.12.2020 / tv-sarjat / Findance
Ruutu+ starttaa perjantaina: Elsa Saisio ja Vuokko Hovatta tähdittävät Kevyttä yläpilveä -sarjaa

Ruutu+ aloittaa Kevyttä yläpilveä -draamakomediasarjan perjantaina 1. tammikuuta 2021.

Vivian Holm (Elsa Saisio) on elellyt leveästi Espanjassa vuosikymmenien ajan, kun skandaali pakottaa hänet palaamaan kotiseudulleen Nurmijärvelle. Vivian pakkaa elämänsä matkalaukkuihin ja raahaa lapsikolmikkonsa mukanaan idylliseen taajamakuntaan.

Kotitilalla vuosia raatanut Linda (Vuokko Hovatta) ei innostu tuhlaajasisarensa paluusta. Jännitteet sisarten välillä kasvavat entisestään, kun Vivian keksii palauttaa viljelymaaksi kuivatun järven ja rakentaa sen kylkeen huippuhotellin. Vesimassoihin hautautuisi Lindan kotitalo ja perunamaiden alle piilotettu salaisuus tulisi ilmi. Huonojen satovuosien riivaama Linda on nimittäin keksinyt tulolähteekseen uuden viljelykasvin, joka varmasti kiinnostaisi myös virkavaltaa.

Nurmijärvellä alkaa kunnan kahtia jakava siskosten kamppailu, jossa kaikki tarkoittavat hyvää, mutta tuumakaan ei anneta periksi.

Sarjan muissa merkittävissä rooleissa nähdään Leo Honkonen, Elias Westerberg, Amos Brotherus, Vesa Vierikko, Rea Mauranen, Alina Tomnikov ja Tatu Mönttinen.

Kevyttä yläpilveä -sarja on kuvattu Nurmijärvellä ja pääkaupunkiseudulla. Sen on käsikirjoittanut Laura Immonen ja Lassi Vierikko ja ohjannut itsekin Nurmijärveltä kotoisin oleva Taavi Vartia.

Sarjasta ilmestyy 1.1. kaksi jaksoa Ruutuun. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy joka perjantai yksi uusi jakso.

Sarjan ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella 1.1. klo 21. Jakson voi katsoa Ruudusta maksutta tv-esityksen jälkeen. Koko kausi näkyy vain Ruutu+-tilaajille.

Kevyttä yläpilveä on katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Katso Kevyttä yläpilveä -traileri alla: