Anna Äärelä
09:10 - 09.12.2020 / musiikki / Findance
Solar Sound Festival 2021 -artisteja julkistettu: Antti Tuisku, Teflon Brothers ja Abreu - uusi festivaalialue luvassa

Elektronisen ja hiphop-musiikin kaupunkifestari Solar Sound Festival julkaisee ensimmäiset artistit kesän 2021 festivaaliin.

Tapahtuma järjestetään täysin uudella festivaalialueella Seinäjoen Kirkkokadulla 23.-24.7.2021.

Solar Sound Festivalissa ensi kesänä nähdään muun muassa Antti Tuisku, Teflon Brothers ja Abreu.

Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-palkinnolla, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut omat vaatemallistot ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Artistin Pohjanmaan ainoa festivaalikeikka on heinäkuussa Seinäjoella Solar Soundissa.

Muita nyt julkaistavia artisteja ovat bailattavia hittejä tykittävä Teflon Brothers sekä energisestä lavashowstaan tunnettu ABREU. Lisää artisteja julkaistaan alkuvuodesta 2021.

Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään Kirkkokadun festivaalialueella, joka tuo festivaalille paljon uusia tuotannollisia mahdollisuuksia. Uusi venue kasvattaa päiväkohtaisen yleisökapasiteetin peräti 12 000 kävijään ja festivaali tavoitteleekin yli 20 000 kävijää kesällä 2021.

“Yhden vuoden tauon jälkeen lähdemme erittäin hyvissä tunnelmissa rakentamaan heinäkuussa 2021 järjestettävää, järjestyksessään kahdeksatta Solar Soundia Seinäjoelle. Ensi kesänä Solar Soundin historiassa käännetään uusi sivu. Festivaalialue siirtyy kokonaisuudessaan Lakeuden puiston puoleiseen päätyyn Kirkkokatua ja alue suunnitellaankin nyt täysin puhtaalta pöydältä uudelleen lukuisine upeine yksityiskohtineen. Olemme erittäin innoissamme että saimme Antti Tuiskun juuri Solareille artistin pitkän keikkatauon ja festivaalin vuoden tauon jälkeen. Tuiskun esiintymisen aikana tullaan näkemään taatusti suurin tekninen tuotanto, mitä Solar Soundin historiassa on nähty. Ohjelmistoon julkaisemme nyt muutaman esiintyjän.” iloitsee Solar Soundin festivaalijohtaja Tommi Mäki.

LIPUT:
2 päivän lippu 84,90€
2 päivän VIP lippu 168,90€ (K18)