Mika Vallineva
11:10 - 04.12.2020 / viihde / Findance
Suomipoppari rohkeissa kuvissa - "Mun itsetunto onnistuttiin lyömään palasiksi kerta toisensa jälkeen"

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi hiljattain Seireeni-nimisen kappaleen. Artisti kertoi kappaleen yhteydessä joutuneensa useasti petetyksi edellisessä suhteessaan.

Seireeni onkin kuittailua pettämisen toisille osapuolille. "Kaikki ovat yhtä syyllisiä, mutta pointti on se, että ne mimmit tiesi musta, ja meni silti siihen. Se on aika sairasta. Toivottavasti ne nauttii sitten, kun se osuu omalle kohdalle.", Sana sivaltaa.

Nyt Sana on julkaissut rohkean kuvan, jonka kuvatekstissä jakaa avoimesti petetyksi tulemisen tunteita seuraajilleen. "Mun itsetunto onnistuttiin lyömään palasiksi kerta toisensa jälkeen. Joka kerta kun sain kasattua ne sirpaleet, kaikki särjettiin uudestaan. Se on kamalinta, kun sen tekee läheisin ja tärkein ihminen. Kun ei ymmärrä, miksi niin tapahtuu just mulle. Miksi. Se on se kysymys."

Kuva on saanut paljon ihailua ja tsemppikommentteja osakseen. "Ihan mieletöntä, että mulla on tällainen tukiverkosto. Kyllä se auttaa jaksamaan.", Sana iloitsee.

Vaikeista teemoista puhuva Sana herättää seuraajissaan kuitenkin myös huolta. "Onhan nämä raskaita asioita kantaa, mutta voin oikeasti todella hyvin. Mennyt on mennyttä. Siitä syntyy hyviä lauluja, mutta elämää eletään eteenpäin."

Alla Sanan tuoreita kuvia:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
for men naiskauneutta Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!