Nelonen Media
20:10 - 09.11.2020 / elokuvat / Findance
Pertsa ja Kilu -elokuva ensi-iltaan 25. joulukuuta

Taavi Vartian käsikirjoittaman ja ohjaaman ja Nelonen Median levittämän Pertsa ja Kilu -elokuvan ensi-ilta siirtyy vallitsevien olosuhteiden takia loppuvuoteen 2020.

Pertsa ja Kilu saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 25. joulukuuta.

Pertsan ja Kilun mielikuvitukselliset suunnitelmat muuttuvat todeksi heidän päästessään pankkiryöstäjän ja kadonneen huvijahdin jäljille. Alkaa vauhdikas ja jännittävä kilpajuoksu, jossa Pertsa ja Kilu yrittävät etsiä uponneen huvijahdin, ja samaan aikaan niin pankkirosvo kuin poliisikin yrittävät päästä nostamaan jahdin ja sinne kätketyn saaliin meren pohjasta.

Uuden ajan Pertsa ja Kilu on suuri seikkailuelokuva kaiken ikäisille. Se on kertomus rohkeudesta, kekseliäisyydestä ja mielikuvituksen vimmaisesta voimasta. Ennen kaikkea elokuva on energiaa uhkuva tarina siitä, kuinka ystävyys ja rehellisyys aina lopulta voittavat ja auttavat selviytymään yli karikkojen.

Vauhdikas ja merellinen elokuva perustuu Väinö Riikkilän nuorisoromaaniin Pertsa ja Kilu – Viimeiset Kaanit.

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Taavi Vartia. Pertsaa ja Kilua näyttelevät Olavi Kiiski ja Oskari Mustikkaniemi. Elokuvan muissa rooleissa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä mm. Anu Sinisalo, Mimosa Willamo, Elias Westerberg, Turkka Mastomäki, Elsa Saisio, Ville Myllyrinne, Hannes Suominen sekä Veeti Kallio.

Pertsa ja Kilu -kirjoihin pääset helposti käsiksi (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso Pertsa ja Kilu -traileri alla: