Kim Kauppinen
11:10 - 24.09.2020 / musiikki / Findance
Sanalta uusi vahva voimabiisi - "jos se ei tapa, se vahvistaa!"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Sana on julkaissut uuden vahvuutta uhkuvan singlen Supervoima. Kappale yhdistää sanamaista räppiuhoa voimaannuttavaan sanomaan.

"Oon kuunnellut ala-asteelta asti sitä, ettei musta ikinä tuu mitään, ajattelin nyt tulla keskisormet pystyssä ja kertoa, että ne kommentit ei tuu ikinä lannistamaan mua."

Supervoima on Sanan vuoden kolmas julkaisu.

"Istuttiin studiolla mun tuottajan Vesan kanssa ja mietittiin, että mitäs nyt tehtäis. Seuraava sinkku oli nauhalla ja hommat sinänsä purkissa. Ajateltiin just lopettaa se studiosessio, kun kuin tyhjästä alkoikin hahmottua idea Supervoimasta. Noin kahdeksan tuntia ajatuksen jälkeen meillä oli jo eka demo ja täydet bileet. Se oli niin sairaan hyvä.", Sana muistelee kappaleen syntyä.

"Sittenhän se julkaisujärjestys muuttuikin, ja Supervoima kiilasi seuraavaksi sinkuksi.", Sana nauraa.

Sanan elämä on kokenut isoja muutoksia tänä vuonna. Kun keikkakalenteri tyhjeni hetkessä keväällä pandemian alettua, oli se Sanalle myös isompi pysähdyksen ja suunnanmuutoksen hetki. Ketoruokavalio vei lähes kaksikymmentä liikakiloa artistin vartalosta ja pitkäaikainen parisuhde tuli päätökseensä.

"Joskus on pakko pysähtyä miettimään omaa jaksamista ja hyvinvointia. Supervoima on toiminut hyvänä tsempparina tämän kaiken keskellä."

Musiikkirintamalla odotetaan keikkojen jatkumista ja työstetään uutta musiikkia.

"Uskon, että jos tekee kovasti töitä, se vielä palkitsee. Välillä hakataan päätä seinään, mutta kyllä se siitä aina läpi menee ja matka jatkuu."

Kuuntele Supervoima Spotifyssa alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Sana
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!