Samsung
18:10 - 24.09.2020 / viihde / Findance
Samsung esitteli Galaxy S20 FE -kännykän - laadukas kolmoiskamera, 5G-valmius, 120Hz näyttö...

Samsung on esitellyt uusimman Galaxy S -perheen jäsenen: Galaxy S20 FE.

Samsung on kuunnellut S-sarjan käyttäjien palautteita ympäri maailmaa ja kerännyt kaikkein suosituimmat ominaisuudet edullisesti hinnoiteltuun puhelimeen. Lopputuloksena on Galaxy S20 FE, jossa on äärimmäisen kyvykäs kamera, suuri näyttö 120Hz virkistystaajuudella sekä tehokas akku. Laite tulee saataville jopa kuutena eri värivaihtoehtona.

– Galaxy S20 FE on osa S20-tuoteperhettä ja aidosti premium-tason puhelin, mutta samalla sen houkutteleva hinnoittelu tuo tämän huipputeknologian entistä laajemman yleisön saataville. Mukaan on otettu Galaxy-käyttäjien eniten suosimat ominaisuudet, kuten laadukas kolmoiskamera, 5G-valmius, 120Hz näyttö ja koko päivän kestävä kookas akku. Lisäksi Galaxy S20 FE tuodaan kauppoihin kuuden erityisen värivaihtoehdon voimin, jotta jokainen varmasti löytää omaan tyyliinsä sopivan, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Galaxy S20 FE:n kameratoiminnot sallivat käyttäjänsä tuottaa korkealaatuista sisältöä ja jakaa se maailmalle vaivattomasti. Kokonaisuuteen lukeutuu 32 megapikselin selfiekamera, jolla täydellisen omakuvan ottaminen on helppoa. Valovoimainen kamera ja kookas kuvasensori mahdollistavat näyttävät kuvat myös hämärässä. Tekoälyominaisuuksien avulla kamerasovellus osaa myös tunnistaa ja poistaa sumeaa liikettä kuvista sekä suositella parhaita kuvia.

Mikäli käyttäjä haluaa kuvata esimerkiksi luontokohteita hieman pidemmän etäisyyden päästä, Galaxy S20 FE:ssä on 30-kertainen Space Zoom -toiminto, joka yhdistää optisen 3x-zoomin edistyneeseen digitaaliseen zoomiin. Tekoälyn tukema ominaisuus pitää kuvanlaadun korkeana ja tuo kohteen lähelle kuvaajaa.

Galaxy S20 FE on lisäksi tyylikkäästi muotoiltu ja saatavilla laajassa kuuden vaihtoehdon värivalikoimassa, eli sopiva väri löytyy kaikille käyttäjille. Mattapintainen takakuori varmistaa, että sormenjäljet pysyvät vähäisinä.

Galaxy S20 FE on 5G-valmis puhelin, mikä avaa mahdollisuuden raskaiden tiedostojen vauhdikkaaseen lataamiseen sekä korkealaatuisen mediasisällön kuluttamiseen tien päällä. Laitteessa on 6,5 tuuman Infinity-O Super AMOLED -näyttö 120Hz virkistystaajuudella, joten kokemus pysyy sulavana verkkoselailusta elokuvien striimaamiseen ja mobiilipelien pelaamiseen asti. 5G-yhteyksien ja erikseen tilattavissa olevan Xbox Game Pass Ultimate -palvelun kautta käyttäjille avautuu tie kärkitason pelikokemuksiin puhelimella. Sujuvan suorituskyvyn takaavat 5G-version Snapdragon 865- ja 4G-version Exynos 990 -suorittimet.

Kookkaan 4500 mAh akun ansiosta käyttäjä voi luottaa, että virta ei lopu tiukan paikan tullen. Superpikalataus (25W) ja langaton pikalataus (15W) takaavat, että virtaa saa nopeasti ja sujuvasti, kun lataamisen aika on. Käänteinen langaton lataus taas sallii Galaxy S20 FE:n virran jakamisen muiden yhteensopivien laitteiden kanssa, eli esimerkiksi matkustaessa älykellon oman laturin voi jättää kotiin. Galaxy S20 FE on luonnollisesti valmis pohjoismaisiin sääolosuhteisiin IP68-luokituksen mukaisella vesi- ja pölytiiveydellä.

Kaikki tärkeimmät sovellukset, valokuvat ja videotiedostot voi säilöä 128 tai 256 gigatavun sisäiseen tallennustilaan, ja tarvittaessa lisätilaa saa microSD-muistikorttipaikan kautta jopa 1 teratavuun asti. Lisäksi Galaxy S20 FE -käyttäjät saavat Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä jopa kolmen sukupolven ajan, mikä takaa parhaan mahdollisen tietoturvan ja myös uusia Samsung-ominaisuuksia tulevaisuudessa.

Samsung Galaxy S20 FE on ennakkotilattavissa 23. syyskuuta eteenpäin ja varsinainen myynti alkaa 2. lokakuuta. 1. lokakuuta mennessä ennakkotilanneilla on erikoisetuna mahdollisuus lunastaa 2,90 €:n lisämaksulla joko Galaxy Fit2 (arvo 49 €) tai pelipaketti kolmen kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -tilauksella ja MOGA XP5-X -ohjaimella (arvo 109 €). Etu lunastetaan Samsung Members -sovelluksen kautta.

Galaxy S20 FE:n värivaihtoehdot ovat Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy ja Cloud White. Suositushinnat alla:

Galaxy S20 FE 4G (128GB) - 679 €

Galaxy S20 FE 5G (128GB) - 779 €

256 gigatavun malli tulee saataville Suomessa 5G-versiona myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.