Rex Features / AOP
10:10 - 17.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 34 / 2020 - Lucifer jatkuu, aikuisten animaatiosarja Hoops alkaa

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat alkuperäisuutuudet:

17.8.

Glitch Techs: Häiriöteknikot hätiin (animaatiosarja)

Kahdella teinillä on työpaikka pelikaupassa, mutta se on pelkkä kulissi heidän varsinaiselle työlleen, jossa he jahtaavat peleistä oikeaan maailmaan karanneita hirviöitä.

19.8.

DeMarcus Family Rules (reality-sarja)

Rascal Flattsin basisti Jay DeMarcus ja entinen missi Allison DeMarcus keksivät omat sääntönsä tasapainotellessaan perheen, hauskanpidon ja tosi-tv-sarjan välillä.

High Score – Pelaamisen kulta-aika (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa käydään läpi klassikkovideopelien historiaa ja haastatellaan kehittäjiä, jotka vastasivat maailmojen ja hahmojen toteutuksesta.

20.8.

Biohackers (saksalainen scifi-sarja)

Lääketieteen opiskelija saapuu saksalaiseen yliopistoon salaisena tarkoituksenaan paljastaa kuvio, joka yhdistää kunnianhimoisen biologian professorin perhetragediaan.

Great Pretender (anime-sarja)

Mahdollisesti Japanin taitavin huijari Makoto Edamura yrittää petkuttaa oikeaa maailmanluokan roistoa Laurent Thierryä ja joutuukin yhtäkkiä isompien kalojen joukkoon.

Mies, joka yritti ottaa yhteyttä avaruusolentoihin (dokumenttielokuva)

Teknisesti lahjakas maalaismies lähettää radiosignaaleja avaruuteen ja etsii merkkejä vieraista sivilisaatioista. Hän löytää kuitenkin tärkeämmän yhteyden maapallolta.

Rikoksen yhdistämät (argentiinalainen rikoselokuva)

Alician elämä mullistuu lopullisesti, kun hänen poikansa saa syytteen ex-vaimonsa raiskaamisesta ja murhan yrityksestä.

21.8.

Äidin viimeinen keikka (koko perheen komedia)

Mitä tekisit, jos kansainvälinen rosvojoukko kidnappaisi vanhempasi? No tietenkin pakkaisit vakoiluun tarvittavat varusteet ja lähtisit seikkailemaan yön selkään.

Avaruus-TV (lasten animaatiosarja)

Toimittajina työskentelevät avaruusolennot matkustavat kauniille mutta oudolle Maa-planeetalle ottamaan selkoa ihmisistä ja heidän harrastuksistaan.

Class of '83 (intialainen elokuva)

Poliisi joutuu rangaistukseksi opetustyöhön. Hän laatii hurjan kostojuonen pahoja poliiseja ja alamaailmaa vastaan ja kouluttaa uhkarohkeista oppilaistaan salamurhaajia.

Hoops (aikuisten animaatiosarja)

Rääväsuinen koripallovalmentaja tähtää tosissaan mestaruustasolle. Kunpa hän vain saisi surkeaan joukkueeseen vähän puhtia. Tähän tarvitaan onnea!

Lucifer (uusi tuotantokausi)

Paholainen muuttaa Los Angelesiin kyllästyttyään olemaan manalan valtias. Hän avaa yökerhon ja tutustuu murhaetsivään.

Pimeät voimat (meksikolainen kauhusarja)

Pakeneva rikollinen etsii siskoaan ja hakee vastauksia rähjäisestä hotellista, missä hän tapaa katalan vieraan ja mieltyy arvoitukselliseen tarjoilijattareen.

Rust Valleyn autovelhot (reality-sarja - kolmas tuotantokausi)

Vanhoja autoja keräilevä Mike Hall, hänen ystävänsä Avery Shoaf ja poikansa Connor Hall kunnostavat retroautoja ja yrittävät siinä sivussa tehdä vähän voittoakin.