Hartwall
08:10 - 14.08.2020 / viihde / Findance
Toinen alkuperäinen lonkero tekee paluun - Hartwall tuo takaisin Original Long Drink Brandy -juoman

Hartwall tuo takaisin toisen alkuperäisistä lonkeromauista.

Original Long Drink Brandy tekee paluun uudistuneen Helsingin Olympiastadionin kunniaksi. Brandy Long Drink on toinen alkuperäisistä lonkeromauista, jotka kehitettiin virkistämään vuoden 1952 Helsingin kesäolympialaisten vieraita.

­”Juomassa maistuu brandyn ja Pommacin tasapainoinen makuyhdistelmä. Klassikkomakua on toivottu pitkään takaisin ja nyt vastaamme toiveisiin”, iloitsee Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Viimeksi Original Long Drink Brandy oli markkinoilla vuonna 2012, jolloin juomaa valmistettiin pieni erikoiserä.

”Suomalaiset hullaantuivat makuyhdistelmään. On upeaa, miten lonkerosta on tullut suomalaisille sydämen asia ja sitä kutsutaan jopa kansallisjuomaksi”, Ignatius jatkaa.

Suomen suurin tapahtuma-areena Helsingin Olympiastadion avaa ovensa yleisölle täysin uudistuneena lauantaina 22.8. starttaavilla avajaisviikoilla.

Hartwall on Olympiastadionin pääyhteistyökumppanina toteuttamassa uuden aikakauden stadionkokemusta, mutta yhteistyön juuret ulottuvat Helsingin kesäolympialaisiakin pidemmälle 1920-luvulle saakka. Tuolloin Pommac-juomalla oli oikeus käyttää stadion-tavaramerkkiä ensiluokkaisen tuotteen symbolina jo ennen varsinaisen Olympiastadionin rakentamista.

Uudistuneella Olympiastadionilla Hartwall vastaa suurtapahtumien juoma- ja panimotarpeista. Se toimii myös stadionin kokous-, VIP- ja hospitality-palveluiden sekä stadionin ravintolan juoma- ja panimotuotteiden toimittajana.

”Haluamme brändeillämme olla mukana siellä, missä ihmiset kohtaavat ja syntyy suuria elämyksiä. Jatkamme ylpeinä satavuotista yhteistyötä ja toivomme, että uudistetusta stadionista tulee kaikkien suomalaisten kohtaamispaikka”, sanoo Hartwallin myyntijohtaja Seppo Salkoharju.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!