Rex Features / AOP
10:10 - 01.08.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - elokuu 2020 - mm. Zombieland: Double Tap

Viaplay tarjoaa elokuussa seuraavat uutuuselokuvat:

1.8. Them that Follow (USA 2019, jännitys)

Pastorin tytär pitää salaa yllä kiellettyä suhdetta Appalakkien vuoristossa. Salaisuus uhkaa hajottaa koko yhteisön, joten hän joutuu käymään läpi hengenvaarallisen tradition.

6.8. Mad Mom (Kanada 2019, trilleri)

7.8. Midway (USA 2019, toiminta)

Midway keskittyy toisen maailmansodan aikana Tyynellämerellä käytyyn Midwayn taisteluun, jossa Yhdysvaltojen laivastojoukot ja Japanin keisarillinen laivasto ottivat yhteen käänteen tekevällä tavalla. Taistelun myötä Japanin sotamenestys kääntyi tappiolliseksi menettäen kaikki tukialuksensa.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo tarinan johtajista ja taistelijoista, jotka käyttivät vaistojaan ja rohkeuttaan hyväkseen voittaakseen kaikkien ennakkooletukset. Elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Ed Skrein, Luke Evans, Patrick Wilson, Nick Jonas ja Tadanobu Asano. Midway sai ensi-iltansa vuonna 2019.

8.8. Judy (UK 2019, draama)

Judy Garland saapuu Lontooseen esiintyäkseen viiden viikon ajan loppuunmyydyille konserttisaleille. Ihmemaa Ozista on kulunut jo 30 vuotta, mutta hänen äänensä vaikutus on vain kasvanut.

14.8. Zombieland: Double Tap (USA 2019, kauhu / komedia)

Vuonna 2009 hullun lehmän tauti aiheutti zombiepidemian ja ihmiskunta oli historiaa. Muutama hyvin erityislaatuinen ihminen, Columbus, Tallahassee, Wichita ja Little Rock muodostaa hataran liittouman selviytyäkseen katastrofin jälkeisessä maailmassa. Kymmenen vuotta myöhemmin nelikko joutuu yhdistämään voimansa jälleen. Zombieland-elokuvan jatko-osassa Zombieland: Double Tap tämä zombeja hakkaava joukko lähtee Amerikan sydänmaille.

15.8. Kärsimys ja kunnia (Ranska / Espanja 2019, draama)

Salvador Mallo kamppailee terveysongelmien kanssa ja käy muistoissaan läpi elämänvaiheitaan: lapsuus Valenciassa, ensirakkaus 1980-luvun Madridissa ja lopulta tyhjyys, joka estää elokuvanteon.

15.8. Palomies Sami: vieras avaruudesta (animaatioelokuva)

15.8. Palomies Sami: Ponttipantin suurpalo (animaatioelokuva)

20.8. The Sisterhood (Kanada 2019, trilleri)

21.8. Corgi - kuningattaren koiranpentu (animaatioelokuva)

Brittihovin suloinen lellikkikoira Rex on tottunut ylelliseen elämään. Kuningattaren suosikkipennun huomionhakuisuus on omaa luokkaansa ja Rex aiheuttaakin pienimuotoisen diplomaattisen katastrofin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ollessa illallisvieraana. Kateellisten koirakavereidensa pettämänä Rex lähtee Buckinghamin palatsista häntä koipien välissä ja joutuu uusille kulmille katukoirien pariin.

22.8. Ladies in Black (Australia 2018, draama / komedia)

27.8. Thicker Than Water (Kanada 2019, trilleri)

28.8. Downton Abbey (USA / UK 2019, draama / romantiikka)

Downton Abbey on yksi rakastetuimmista ja palkituimmista brittisarjoista kautta aikojen. Sarja seuraa Crawleyn perheen ja heidän palveluskuntansa elämää 1900-luvun alkupuoliskolla edvardiaanisessa kartanossa. Sarjan jatkeeksi tehty elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2019, ja luvassa on täydellinen kattaus Downton Abbeyn loistoa. Kaikki sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa, ja elokuvan on käsikirjoittanut myös sarjan luoja Julian Fellowes.

3 Golden Globe -palkintoa, 15 Emmy-palkintoa, BAFTA-erikoispalkinnon sekä yhteensä 69 Emmy-ehdokkuutta ahminut sarja päättyi Crawleyn perheen tyttären, lady Edithin (Laura Carmichael) häihin. Elokuvassa häistä on kulunut puolitoista vuotta, ja nyt kuningas Yrjö V (Simon Jones) ja kuningatar Mary (Geraldine James) ilmoittavat tulevansa vierailemaan Downton Abbeyhyn.