Alamy / AOP
10:10 - 27.07.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 31 / 2020 - uusia sarjoja ja The Umbrella Academy jatkuu

Netflix-uutuudet tällä viikolla:

29.7.

Kuutiotaiturit (dokumentti)

Dokumentissa kuvataan Rubikin kuution ratkaisijamestareita Max Parkia ja Feliks Zemdegsiä ja heidän elämänsä huikeita käänteitä.

Vihaaja (puolalainen draamaelokuva)

Kiero nuori mies menestyy some-maailman hämärissä loanheittokampanjoissa, mutta virtuaalivihan lietsonta johtaa pian väkivaltaisiin seurauksiin myös tosielämässä.

30.7.

The Seven Deadly Sins (animesarja - uusi tuotantokausi)

Hirmuhallitsijat ottavat kuningaskunnan valtaansa, mutta syrjäytetty prinsessa haluaa ottaa valtakunnan takaisin pahan ritarijoukon avustuksella.

Transformers: War For Cybertron Trilogy (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Transformers-universumin syntytarinassa Autobotien ja Decepticonien riveistä nousee Cybertronia raatelevan raa'an sisällissodan tuoksinassa kaksi ikonista johtajaa.

31.7.

Get Even (rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Neljä yksityiskoulua käyvää luokkatoverusta yhdistää voimansa paljastaakseen koko koulua piinaavat vääryydet taidokkaan kostosuunnitelman avulla.

Lukkojen takana (espanjalainen trillerisarja - 5. tuotantokausi)

Poikaystävä puhuu nuoren ja naiivin Macarenan kavaltamaan hänelle rahaa. Macarena tuomitaan vankilaan, ja hänen on opittava selviytymään sen karussa maailmassa.

Seriously Single (eteläafrikkalainen komediaelokuva)

Ystävät ympärillä yllyttävät nauttimaan vapaudesta, mutta sitoutumishaluinen some-ekspertti ei malta olla seuraamatta eksänsä elämää.

The Umbrella Academy (supersankarisarja - 2. tuotantokausi)

Isän kuolema tuo toisistaan vieraantuneet, supervoimia omaavat sisarukset jälleen yhteen. He saavat selville järkyttäviä perhesalaisuuksia – ja maailmaa uhkaavan vaaran.

1.8.

Super Monsters: Uusi luokka (animaatioelokuva)

Mäntyhaaraan saapuu uusi luokallinen pikkuisia eskarilaisia, ja supermonsterit vievät voimansa uusiin ulottuvuuksiin — yläkerran violettiin huoneeseen!

2.8.

Massadatan mahdollisuudet (dokumentti)

Tiedetoimittaja Latif Nasser tutkii ihmisten, maailman ja universumin välisiä yllättäviä ja monimutkaisia yhteyksiä.