Alamy / AOP
14:10 - 28.06.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - heinäkuu 2020 - mm. Terminator: Dark Fate ja Rambo: Last Blood

Viaplay tarjoaa heinäkuussa seuraavat uutuuselokuvat:

10.7. Rambo: Last Blood (USA 2019, toiminta)

Rambo: Last Blood on legendaarisen Rambo-elokuvasarjan viides osa. Adrian Grunbergin ohjaama toimintaelokuva sai ensi-iltansa vuonna 2019. Pääroolin esittäjänä sekä elokuvan toisena käsikirjoittajana toimii Sylvester Stallone, jonka näyttelemä John Rambo taistelee leffassa pahamaineista Meksikon huumekartellia vastaan.

On kulunut 11 vuotta edellisen Rambo-elokuvan tapahtumista. Rambo elelee meksikolaisen taloudenhoitajansa kanssa isänsä maatilalla Arizonassa, mutta pian miehen on teroitettava veitsensä ja palattava tositoimiin. Luvassa on tappelukohtauksia, räjähtävää toimintaa ja Rambon kotitilan kätköistä löytyviä mielenkiintoisia aseviritelmiä. Löytyykö Meksikon huumekartellista riittävästi aseita Rambon kukistamiseksi?

11.7. Missä olet, Bernadette (USA 2019, komedia)

Uhrattuaan vuosia elämästään perheelleen, Bernadette tuntee jälleen halun päästää luovuutensa valloilleen. Elämänmuutos vie hänet uskomattomalle matkalle kodin turvasta Antarktiksen jäisiin maisemiin. Cate Blanchett tähdittää.

17.7. Angry Birds -elokuva 2 (USA / Suomi 2019, animaatio)

Angrys Birds -elokuva 2 on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut suomalais-yhdysvaltalainen tietokoneanimoitu elokuva, jonka on ohjannut Thurop Van Orman. Kyseessä on supersuositun Angry Birds -elokuvan jatko-osa, ja se perustuu suomalaisen peliyhtiö Rovion samannimiseen videopelisarjaan. Kakkososassa nähdään ensimmäisestä elokuvasta ja peleistä tutut hahmot. Tällä kertaa sekä Lintusaari että Possusaari ovat vaarassa. Red, Sakke, Pommi ja Mahti Kotka värväävät apuun Saken sisaren Silverin ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin, tämän apulaisen Oonan sekä keksijäpossu Karin kanssa.

17.7. Good Boys (USA 2019, komedia / seikkailu)

12-vuotiaat Max, Thor ja Lucas päättävät lintsata koulusta, koska haluavat oppia suutelemisen salat ennen pussausbileitä. Seurauksena on sarja eeppisen huonoja valintoja.

18.7. Kill Chain (USA 2019, toiminta / trilleri)

Nicolas Cage tähdittää.

23.7. Cover Versions (USA 2018, draama)

Kaikkien aikojen suurinta keikkaansa edeltävänä iltana synth rock -bändi Starfoxyn neljä jäsentä järjestää hurjat bileet, joiden jälkeen heidän faninsa löytyy kuolleena uima-altaasta.

24.7. Terminator: Dark Fate (USA 2019, toiminta / scifi)

Terminator: Dark Fate on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut tieteis- ja toimintaelokuva. Elokuva on Terminator-saagan kuudes osa, mutta se toimii jatkona ainoastaan Terminator - tuhoaja ja Terminator 2 -elokuville. James Cameronin ohjaama, ensimmäinen Terminator-elokuva ilmestyi jo 36 vuotta sitten, jolloin elokuvan pääosissa nähtiin ikoniset Linda Hamilton ja Arnold Schwarzenegger. Sama kaksikko palaa rooleihinsa myös uudessa Terminator: Dark Fate -elokuvassa! Tapahtumat sijoittuvat Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvan jälkeiseen aikaan ja rooleissa nähdään myös Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna ja Diego Boneta.

25.7. Family (USA 2018, komedia)

Kun uraohjus Katen veli soittaa ja pyytää Katea vahtimaan hänen teini-ikäistä tyttärtään, suostuu Kate vastahakoisesti. Mutta ilta muuttuukin viikoksi, ja Katen koko elämä kääntyy mullin mallin.

31.7. Late Night (USA 2019, draama / komedia)

Katherine on talk show -isäntä, jota huolettaa laskevat katsojaluvut ja nuoremmat kilpailijat. Lisäksi häntä kutsutaan naisvihaajaksi, joten hän palkkaa shown käsikirjoittajaksi Mollyn.