Polar
18:10 - 14.06.2020 / viihde / Findance
Polar ja Formula 1 -tähti Valtteri Bottas aloittavat yhteistyön - "Sain ensikosketukseni Polariin vanhempieni kautta"

Maailman ensimmäisen puettavan sykemittarin kehittäjä ja alan edelläkävijä Polar ja Formula 1 -tähti Valtteri Bottas aloittavat yhteistyön.

- Sain ensikosketukseni Polariin itse asiassa vanhempieni kautta, Valtteri Bottas kertoo.

- Vuosia sitten he antoivat minulle lahjaksi ensimmäisen Polar-kelloni, jotta voisin tehostaa treeniäni ja suorituskykyäni, ja tällä tiellä olen edelleen, Bottas lisää.

- Polar tarjoaa yksinkertaisesti parasta ja tarkinta syketeknologiaa, puhumattakaan loistavista treeni- ja palautumisominaisuuksista, jotka antavat todella paljon lisätietoa treenieni jokaisesta osa-alueesta. Olen todella innoissani, että olemme vihdoin virallisia kumppaneita.

Vaikka Polarin ja Bottaksen suhde alkoikin lahjasta jo vuosia sitten, virallinen yhteistyö kehittyi nopeasti viime kuukausien aikana.

- Kun Valtterin treenimäärä kasvaa, myös todella tarkkojen suorituskyky- ja palautumisanalyysien tarve on kasvanut, kertoo Bottaksen agentti Ville Ahtiainen.

- Meille yhteistyö Polarin kanssa oli helppo päätös - he ovat alansa parhaita. On hienoa, että kaksi vahvaa suomalaista brändiä yhdistää voimansa.

Kausi 2020 on alkamaisillaan, ja Bottas on käyttänyt aikansa treenaamiseen, valmistautumiseen ja palautumiseen ennen kiireisen matkustus- ja kilpailuaikataulun starttaamista. Bottas on vienyt treeninsä uusiin ulottuvuuksiin vaeltamalla ja pyöräilemällä ympäri Suomea ja Ranskaa uuden Polar Grit X -outdoor-urheilukellonsa kanssa, jossa on monia edistyksellisiä treeniominaisuuksia.

- Valtteri on mahtava urheilija ja erinomainen esimerkki siitä, miksi teemme täällä Polarilla mitä teemme, sanoo Polar Electron toimitusjohtaja Tomi Saario.

- Olemme yritys, josta koko puettavan urheiluteknologian ala sai alkunsa, ja kaikki nämä vuodet olemme panostaneet tarkkuuteen, tieteeseen pohjautuvaan teknologiaan sekä helppokäyttöisyyteen, jotta kaikenlaiset ihmiset - ammattilaisista satunnaisiin harrastajiin - pääsisivät seuraavalle tasolle. Tämän päättäväisyyden ansiosta Polar on edelleen alan johtavia yrityksiä, ja olemme innoissamme siitä, että saamme Valtterin kaltaisen samanhenkisen kumppanin tiimiimme.

Viime vuosina Polar on esitellyt sarjan laadukkaita Smart Coaching -ominaisuuksia ja tuotteita, jotka sopivat kaikille kuntotasoille innokkaista harrastelijoista ammattiurheilijoihin. Polar tarjoaa syvällistä ja tarkkaa tietoa monista osa-alueista, kuten treenikuormituksesta, palautumisesta, juoksutehosta ja unesta, sekä muuttaa tiedot yksilölliseksi ja hyödylliseksi opastukseksi. Polarin kokonaisvaltaisten ja helppokäyttöisten treenianalyysityökalujen avulla kuka tahansa voi hankkia tietoa suorituskyvystään ja saavuttaa tavoitteensa nopeammin.

artikkelin avainsanat:
Formula 1 Polar tech Valtteri Bottas