Alamy / AOP
14:10 - 08.06.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 24 / 2020 - Fast & Furious -faneille herkkua

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuuselokuvat:

11.6. The Cleanse (Kanada / USA 2016, draama / komedia

Tuskallisesta erosta toipuva Paul osallistuu self-help-leirille, joka lupaa poistaa niin henkisen kuin fyysisen pahoinvoinnin - kirjaimellisesti. Johnny Galecki ja Anna Friel tähdittävät.

12.6. Fast & Furious: Hobbs & Shaw (USA 2019, toiminta)

Fast & Furious: Hobbs & Shaw on Fast & Furious -elokuvasarjan ensimmäinen itsenäinen spin-off. Elokuvassa Dwayne Johnson ja Jason Statham palaavat rooleihinsa Luke Hobbsina ja Deckard Shawna. Täynnä toimintaa oleva tarina kuljettaa katsojaa ympäri maailmaa, aina Los Angelesista Lontooseen ja Tšernobylin myrkylliseltä laskeuma-alueelta Samoan tropiikkiin.

Elokuvassa geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen, joka uhkaa koko ihmiskunnan olemassaoloa. Kahden vihamiehen on yhdistettävä voimansa päihittääkseen vastustaja, joka voi hyvinkin olla heitä kumpaakin kovanaamaisempi. Brixtonin kannoilla on myös älykäs ja peloton MI6:n ex-agentti (Vanessa Kirby), joka sattuu myös olemaan Shawnin sisko.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw -elokuvan lisäksi Viaplayhin saadaan 12. kesäkuuta myös 8 aiemmin ilmestynyttä Fast & Furious -elokuvaa!

13.6. American Woman (USA / UK 2019, draama)

Deb Callahanin elämä muuttuu radikaalisti, kun hänen teini-ikäinen tytär katoaa mystisesti. Deb joutuu yksin sekä kasvattamaan lapsenlastaan että selvittämään kadonneen tyttären mysteeriä. Pääosissa Aaron Paul, Christina Hendricks ja Sienna Miller (kuvat nimiä klikkaamalla).