Alamy / AOP
10:10 - 02.06.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 23 / 2020 - mm. Brad Pittin scifi-leffa Ad Astra
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuuselokuvat:

4.6. Isle of Dogs (Saksa / Japani 2018, animaatio)

Kaikki Megasaki Cityn koirat on viety kaukaiselle saarelle, joka on täynnä jätettä. Kaksitoistavuotias Atari lähtee saarelle etsiäkseen kaivatun vahtikoiransa, Spotsin.

5.6. Ad Astra (USA 2019, scifi)

Ad Astra -elokuvassa ihmiskuntaa uhkaavat oudot hyökkäykset avaruudesta. Hyökkäysten alkuperää lähetetään selvittämään kylmänviileä majuri McBride (Brad Pitt), jonka pulssi ei koskaan nouse yli kahdeksankymmenen. Erakoitunut McBride ei liiemmin välitä sosiaalisesta kanssakäymisestä, ja hän tuntuu olevan onnellisimmillaan omissa oloissaan pysytellessään.

Majuri on toisestakin syystä oikea mies tehtävään: vaaran aiheuttajaksi epäillään hänen isäänsä (Tommy Lee Jones), suurena hyväntekijänä pidettyä avaruustutkijaa, joka katosi oudoissa olosuhteissa planeettojen taa.

Vuonna 2019 ensi-iltansa saanut Ad Astra on James Grayn ensimmäinen Hollywood-elokuva. Visuaalisesti miellyttävä ja mahtipontisesti toteutettu avaruuselokuva oli myös budjetiltaan muhkea - sen tuotantoon käytettiin yli 50 miljoonaa euroa.

6.6. Night Hunter (Kanada / USA 2018, toiminta)

Kun poliisi saa kiinni nettisaalistaja Simon Stullsin, heille selviää pian, että miehen rikosten laajuus ulottuu hänen omia psykologisia traumojaan pidemmälle. Henry Cavill ja Alexandra Daddario tähdittävät.