Alamy / AOP
22:10 - 21.05.2020 / viihde / Markku Leppilampi
Seksiä ekoilla treffeillä? Tutkimuksen mukaan se johtaakin usein pysyvään suhteeseen

The Sun kertoo [lähde] brittiläisestä seksiin liittyvästä tutkimuksesta.

Jotkut saattavat ajatella, ettei ensimmäisillä treffeillä pitäisi harrastaa seksiä. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole paras toimintatapa - ainakaan jos haluaa deittikumppanista jotain pysyvämpää.

Tutkimuksen mukaan briteistä monet päätyvät heti sänkyyn. Ensimmäisillä deiteillä näin oli käynyt 58 prosentille miehistä ja 56 prosentille naisista. 64 prosenttia naisista ja 62 prosenttia miehistä puolestaan oli halunnut joskus seksiä ensimmäisillä treffeillä, mutta pidättäytyneet, koska se oli liian aikaista.

17 prosenttia naisista puolestaan ajatteli negatiivisesti henkilöstä, jos tämä harrasti seksiä ensimmäisillä deiteillä. Miehistä näin ajatteli 11 prosenttia.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

40 prosenttia naisista oli joskus katunut suoraan sänkyyn hyppäämistä. Miehistä vain 27 prosenttia. Naisista 84 prosenttia oli huolissaan ulkonäöstään. Miehillä suurin huoli (82 prosentilla) puolestaan oli heidän seksuaalinen kyvykkyytensä.

Seksi ensimmäisillä treffeillä johti yllättävän suurella määrällä oikeaan suhteeseen - 36 prosenttia naisista ja 34 prosenttia miehistä päätyi seurustelemaan.

Tutkimukseen osallistui 2000 ihmistä.

artikkelin avainsanat:
seksi tutkimukset