Viaplay
10:10 - 03.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay nyt: suomalainen alkuperäissarja Cold Courage starttasi - Pihla Viitala tähdittää

Pekka Hiltusen Studio-romaaneihin perustuva Viaplayn uusi suomalainen alkuperäissarja, Cold Courage, on startannut kahdella ensimmäisellä jaksolla.

Kahdeksanosaisen trillerin pääosissa nähdään suomalaiset Pihla Viitala ja Antti Reini, ruotsalainen Sofia Pekkari ja kansainvälisesti nimekkäät John Simm (Life on Mars, Doctor Who) ja Caroline Goodall (Schindlerin lista, Prinsessapäiväkirjat, The Best of Me) - kuvat nimiä klikkaamalla.

Psykologisen trillerin tapahtumapaikkana on Lontoo, ja se kertoo kahden suomalaisen naisen, Lian ja Marin ystävyydestä sekä taitavasti tehdyistä huijauksista.

Sarjan tapahtumat kietoutuvat Studioon - huippuammattilaisten tiimiin, jonka tavoitteena on korjata omankädenoikeudella yhteiskunnan epäkohtia aina suuryritysten toiminnasta poliittisen vaikuttajien tempauksiin. Sarjan keskiössä käsitellään moraalista kysymystä – oikeuttaako päämäärä kyseenalaiset keinot?

Kansainväliset mitat täyttävää sarjaa on kuvattu Lontoossa, Dublinissa, Antwerpenissä ja Kajaanissa. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa suomalaiset Elmer Bäck, Jussi Nikkilä, Jonna Järnefelt, Rea Mauranen ja Antti Virmavirta. Kansainvälisten kovien nimien joukkoon lukeutuvat myös Jakob Eklund, joka tunnetaan Suomessa pääroolistaan Johan Falk -elokuvissa sekä Arsher Ali (Line of Duty) ja Peter Coonan (Love/Hate).

Sarjassa puhutaan pääosin englantia, mutta mukana kuullaan myös suomea ja ruotsia.

Katso Cold Courage -traileri alla: