Samsung
14:10 - 09.04.2020 / viihde / Findance
Samsung julkisti Galaxy A -tuoteperheen uusimmat jäsenet: Galaxy A51 5G ja Galaxy A41

Samsung tuo 5G-yhteydet Galaxy A -tuoteperheeseen uudella Galaxy A51 5G -puhelimellaan, jossa on lisäksi neloiskamera, kookas akku ja suuri Infinity-O-näyttö. Lisäksi joukkoon liittyy Galaxy A41, joka yhdistää suuren näytön, älykkään kolmoiskameran ja pikalatauksella tuetun akun sulavaan muotoiluun sekä huokeaan hintaan.

– Pääpyrkimyksemme Galaxy A -laitesarjalla on aina ollut tuoda viimeisimpiä teknologisia edistysaskeleita suuremman yleisön saataville, yhdistämällä tinkimättömän suunnittelun edullisempaan hintapisteeseen. Olemmekin erittäin innoissamme siitä, että voimme nyt tarjota yhä useammille asiakkaillemme 5G-kokemuksen Galaxy A51 5G:n avulla. Kyseessä on luonteva seuraava askel työssämme seuraavan sukupolven yhteyksien saatavuuden laajentamiseksi, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Ruoan tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Klikkaa ja katso valikoima

Galaxy A51 5G tuo mukanaan 5G-yhteyksien edut, kuten äärimmäisen korkeat suoratoisto- ja latausnopeudet sekä matalat viiveet. Vaativat toimet verkossa onnistuvat siis entistä paremmin, olipa kyse lempimobiilipelin pelaamisesta tien päällä tai konserttikokemuksen jakamisesta eläväisenä 4K-videona kavereille.

6,5-tuumainen Super AMOLED Infinity-O -näyttö tuo elokuvamaiset viihdekokemukset suoraan käyttäjän hyppysiin. Tekoälyavusteinen Game Booster -toiminto taas auttaa pelaajia saamaan suosikkipeleistään entistä enemmän irti. Puhelimen käyttöä tukee riittoisa 4 500 mAh:n akku ja pikalataus.

Galaxy A51 5G:n neljä kameraa ja valikoima edistyksellisiä kuvaustoimintoja tekevät korkealaatuisten kuvien ja videoiden nappaamisesta entistä helpompaa. Puhelimen takana on 48MP pääkamera, 12MP ultralaajakulmakamera maisemakuville, 5MP makrokamera pienille yksityiskohdille ja 5MP syvyyskamera kuvauskohteen erottavaa bokeh-efektiä varten.

Super Steady -vakautusteknologia auttaa luomaan sulavia ja ammattimaisia videoita myös liikkeessä vakauttamalla videon automaattisesti jo kuvattaessa. Galaxy A51 5G:ssä on 128Gt sisäistä tallennustilaa sekä tuki microSD-muistikorteille jopa 1Tt asti, joten käyttäjien ei tarvitse huolehtia tallennustilan loppumisesta.

Galaxy A51 5G on muotoiltu istumaan mukavasti käteen ja tuntumaan laadukkaalta. Puhelin tulee saataville värivaihtoehtoina Prism Cube Black, Prism Cube White ja Prism Cube Pink. Käyttäjää avustavat tietysti myös Samsung-ekosysteemin älykkäät sovellukset, kuten Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) ja Samsung Health.

Samsung Galaxy A51 5G:n myynti alkaa kesäkuussa ja sen suositushinta on 479 €.

Uudessa Galaxy A41:ssä on Super AMOLED -teknologiaan pohjautuva 6,1-tuumainen Infinity-U-näyttö, joka takaa ensiluokkaiset visuaaliset kokemukset. Puhelimen sisuksissa virtaa antaa pitkäkestoinen 3 500 mAh:n akku, ja päivän päätteeksi lataus onnistuu nopeasti 15W:n pikalatauksella

Galaxy A41:ssä on suorituskykyinen kamera, jonka avulla käyttäjä voi ottaa huippuluokan valokuvia. Puhelimen takana on kolmoiskamera 48 megapikselin pääkameralla, 5 megapikselin syvyyskameralla ja 8 megapikselin ultralaajakulmakameralla, jolla käyttäjä voi ottaa sekä huippuluokan kuvia lähietäisyydeltä että yksityiskohtaisia ja laajoja maisemakuvia. A41:ssä on edessä 25MP Live Focus -kamera, joka tarjoaa upeat selfiet ja korkealaatuiset videopuhelut.

Pyöristetyt reunat ja kiiltopintainen viimeistely tekevät A41:stä näyttävän ja käteen istuvan. Uudet, hohtavat värivaihtoehdot antavat puhelimelle raikkaan vaikutelman, millä se todella erottuu joukosta. Galaxy A41 on saatavana väreissä Prism Crush Black, Prism Crush White ja Prism Crush Blue.

Samsung Galaxy A41:n myynti alkaa toukokuun lopulla ja sen suositushinta on 299 €.

artikkelin avainsanat:
kännykät Samsung Samsung Galaxy tech