Pixabay
20:10 - 03.03.2020 / viihde / Johan Ekroth
Ihmisillä on seksifantasioita, joita eivät uskalla kertoa kumppanilleen - tässä niistä 4

Kaikilla meillä on jonkinlaisia fantasioita, joita haluaisi toteuttaa petipuuhissa. Valitettavasti kaikki eivät uskalla kertoa niistä edes kumppanilleen.

Superdrug Online Doctorin teettämän kyselyn mukaan 18,4 prosenttia tuntee olonsa epämukavaksi kysyessään kumppanilta, voisiko tämä toteuttaa fantasiat.

Samaisessa kyselyssä selvisi myös, että 23,6 prosenttia tuntee olonsa epämukavaksi jo siinä vaiheessa, kun tulisi puhua tuhmia sängyssä, kirjoittaa Metro [lähde].

Kyselyssä osa vastanneista kertoi myös fantasiansa, jota he eivät ole uskaltaneet kertoa kenellekään.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

1. 23-vuotias Felicity kertoo, että hänen asunnossaan on ranskalainen ikkuna. Hän haluaisi tulla otetuksi takaapäin samalla, kun hän katselisi ikkunasta. Felicity mainitsee, että ohi juokseva lenkkeilijäkään ei haittaisi, vaan päinvastoin.

2. 25-vuotias Peter haluaisi harrastaa kolmen kimppaa, jossa on hänen lisäkseen kaksi naista. Hän jopa kertoo ehdottaneensa fantasiaa muutamalle kumppanilleen aiemmin. Toinen oli jo hieman innostunut ideasta, mutta toinen suhtautuu asiaan hieman vihamieliesti. Tästä syystä hän ei uskalla ehdottaa asiaa nykyiselle kumppanilleen.

3. 27-vuotias Stephen haluaisi harrastaa viiden kimppaa tuntemattomien kanssa pakettiautossa.

4. 32-vuotias Hallie ei ole koskaan saanut orgasmia. Hän salainen fantasiansa onkin, että tapaisi miehen, joka välittäisi hänestä niin paljon, että saisi hänelle aikaiseksi orgasmin.

artikkelin avainsanat:
seksi