Solar Films
12:10 - 24.02.2020 / elokuvat / Findance
Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen osuivat hittikantaan - Se mieletön remppa -komedia avasi huikeasti

Taneli Mustosen ohjaamalla Se mieletön remppa -elokuvalla on avausviikonlopun jälkeen koossa 65 925 katsojaa.

Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 19.2.2020 ja se sai viiden päivän aikana 65 228 katsojaa kaikkiaan 133 valkokankaalla.

Kyseessä on kuluvan vuoden paras avaustulos ja kautta aikojen kymmenenneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.

Tuottaja Solar Filmsin Markus Selin on syystäkin tyytyväinen: "Naulan kantaan! Vuoden ykkönen ja kaikkien aikojen kymmenenneksi suurin kotimaisen elokuvan avaus. Taneli Mustonen teki sen taas ja kansa näytti, mistä se pitää."

Tuottaja ja elokuvan toinen käsikirjoittaja Aleksi Hyvärinen Don Filmsiltä on hänkin enemmän kuin iloinen: "On ollut huikeata seurata tätä yleisöryntäystä teattereihin. Lämmin kiitos myös kaikista meille tulleista viesteistä. Hienointa on ollut kuulla, kuinka Maijan ja Jalmarin toilailut ovat saaneet ihmiset nauramaan talven harmauden keskellä ja unohtamaan hetkeksi arjen."

Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen ovat tuottaneet Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan sivurooleissa nähdään Rea Mauranen, Kari Ketonen, Hannu-Pekka Björkman, Inka Kallén, Jukka Rasila ja Hannes Suominen (kuvat nimiä klikkaamalla).

Sami Hedberg näyttelee elokuvassa lukuisia sivurooleja. Alla Hedbergin esittämä Pirkka Tyynituuli: